Ania_Ostrowska Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 gniazdo zerwane milkną krzyki w oddali skradanie lisa
Ann N.N. Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyczajony lis milkną krzyki w oddali zniszczone gniazdo :o)
Ania_Ostrowska Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Dziękuję Ann, Twoja wersja jest OK ale całkiem inaczej rozkłada akcenty. - Ania
Ann N.N. Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U Ciebie jest chyba "przed" a u mnie "po" konsumpcji. :o) Pozdrawiam
Ania_Ostrowska Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Właśnie - trafnie to ujęłaś - Ania
Kostek Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 super - od tekstu po komentarze bardzo mi sie podoba Pozdrawiam M.
Ania_Ostrowska Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Dzięki Kostek - jeśli dopiero zaczynasz przygodę z haiku - polecam forum: abc. haiku.pl - ja się stamtąd sporo uczę - pozdrawiam - Ania
Waldemar Talar Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a mi taki obrazek zaświtał - gniazdo na ziemi obok puste skorupki zawiedziony lis
Ania_Ostrowska Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Taki już los spóźnialskich! - bardzo sympatyczne - Ania
Liryczny_Łobuz Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 Aniu, Anulo, Aniutku !!! Życzę Ci w tę Wielkanoc, święto Odrodzenia - abyś spełniła swoje marzenia o "wiekopomnym dziele" , które , może jeszcze przed następna Święconką - rzuci Świat na kolana ! A kiedy już będziesz w swoim VII-mym Literackim Niebie - pamiętaj o nas, maluczkich gryzipiórkach, którzy trzymali za Ciebie swoje, popękane od walenia w klawisz "spacja" - kciuki:)) A wielkanocne Jaja, Kiełbasy i Wypieki - niech dodadzą Ci sił w trudach walki o Laury Najwyższe ! Marek
Ania_Ostrowska Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Bardzo dziękuję - odwzajemniam zwielokrotnione - więcej na poczcie prywatnej - Ania
Rekomendowane odpowiedzi