teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 nuty zapomniane struny trącane wspomnieniem drżą w sercu wybrzmiewa miłosne preludium sonaty adagio
UFO Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 oj bliski ten utwór memu sercu..."struny trącane wspomnieniem" często mi towarzyszy takie właśnie uczucie, gdy gram na gitarze raz po raz pewną melodie. Z sentymentu na tak, bo rozsądek tu milknie. Ale tak ogólnie klimat czuje, taka klasyka i klasa;) pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 gdyby tak się dało zastąpić innym słowem to serce to nawet sympatyczne to TO;) bo drżenie serca - ;( pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że czujesz muzykę, nic dziwnego, masz ją w sercu dziękuję i serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, serce oklepane, choć tylko ono potrafi czuć... nic innego mi na razie nie przychodzi do głowy proszę o propozycje dziękuję serdecznie pozdrawiam -teresa
Ania_Ostrowska Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 a czy bardzo zmieniłoby to Twoje intencje gdyby ten wers brzmiał: "drżą w ukryciu"? - Ania
teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, jesteś cudowna, że pochylasz się, ale wczytaj się dobrze, nie chodzi o to, że drży serce, lecz "w sercu (kolejna strofa) wybrzmiewa..." na razie ci dziękuję, "w ukryciu" też mogłoby być ...zobaczymy dziękuję i cieplutko pozdrawiam -teresa
Marusia aganiok Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nuty zapomniane struny trącane wspomnieniem drżą własną melodią wybrzmiewa miłosne preludium sonaty adagio Teresko ja bym tu zastosowała "własną melodią" jako dopełnienie pierwszej strofy i mogącej (jako przerzutnia) być zaczątkiem albo lepiej dopełnieniem drugiej:) Fajne mini:) Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nuty zapomniane struny trącane wspomnieniem drżą własną melodią wybrzmiewa miłosne preludium sonaty adagio Teresko ja bym tu zastosowała "własną melodią" jako dopełnienie pierwszej strofy i mogącej (jako przerzutnia) być zaczątkiem albo lepiej dopełnieniem drugiej:) Fajne mini:) Pozdrawiam. dziękuję Marusiu, pomyślę tymczasem serdecznie pozdrawiam -teresa
egzegeta Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 zapomniane nuty struny trącane wspomnieniem budzą się w tęsknocie wybrzmiewa miłosne preludium sonaty adagio
teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, widzę majstrowanie...nawet ładnie dziękuję i serdecznie:) -teresa
Ania_Ostrowska Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Teresa, może ja jestem guła ale nie aż taka ! - po prostu tylko przytoczyłam jeden wers zamiast całości wiersza po zmianie - co nie znaczy przecież, że czytam i rozumiem wersy w separacji! Również cieplutko -Ania
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Ach! ta Sonata Księżycowa Ludwiga van Beethovena. PozdrawiaMy.
teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, nawet mi do głowy nie przyszło tak myśleć o Tobie, jestem wdzięczna za wnikliwe czytanie i obecność jeszcze raz dziękuję pozdrawiam serdecznie -teresa
teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię Sonatę Księżycową ale ta w wierszu jest bardziej osobista pozdrawiam serdecznie Was obie -teresa
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię Sonatę Księżycową ale ta w wierszu jest bardziej osobista pozdrawiam serdecznie Was obie -teresa Tereso ! Wyjaśniamy; Marlett - ona Sosna - on - czyli ; adam sosna Jeśli chcesz nas bliżej poznać, zapraszamy: members.chello.pl/a.sosna2/
teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię Sonatę Księżycową ale ta w wierszu jest bardziej osobista pozdrawiam serdecznie Was obie -teresa Tereso ! Wyjaśniamy; Marlett - ona Sosna - on - czyli ; adam sosna Jeśli chcesz nas bliżej poznać, zapraszamy: members.chello.pl/a.sosna2/ sory, nie wiedziałam, stąd ta gafa pozdrawiam -teresa
Baba_Izba Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 urzekła mnie piękna muzyka wspomnień! Pozdrawiam serdecznie - baba
teresa943 Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że ją poczułaś dziękuję pozdrawiam serdecznie -teresa
Robert_Siudak Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 muzyka na moje uszy ten metafizyczno- onomatopeiczny utwór. Zawsze podziwiam Ciebie Tereso, za dawkowanie: tak mało słów, a tak dużo emocji, odczuć. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi