Roman Tyzm Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 środek tygodnia to przepaść. żadnego połączenia przychodzącego. żadnej spójności tematu. wiersze żyją sobie. są tak bardzo w środku, że nie widzą nic poza żylastym mięsem. potrzeba oka chociażby przez powiekę patrzącego w słońce.
Judyt Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 ciekawy, chociaż to żylaste mięso i słońce tak jakoś mm:) pozdra. ciepła
Nechbet Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 drażnią mnie jedynie wielkie litery po kropkach /pewnie dlatego, że ja po kropkach piszę małymi/ poza tym ładnie, krótko, zwięźle i na temat, bez zbędnego upiększania i przegadania, konkretnie, mi się podoba, bez większych marudzeń przyjmuję :-) pozdrawiam cieplutko :-)
Roman Tyzm Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Dzięki za komentarze. W sumie duże litery mogę zmienić, to szczegół, żeby nie drażnić:) Pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 potrzeba oka chociażby przez powiekę patrzącego w słońce. to jakoś nie bardzo. nie mam pomysłu, jak zmienić.
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 odnosząc wiersz do nick'u, potrzeba oka nie szkiełka ;)... i też dobrze. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi