Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaczynamy się znaczyć Połyskiem szkieł olśniewać Palą się w nas zdarzenia Palą się w nas postaci Wewnątrz się szerzy nietakt Wybucha spazmów napływ Ten temat jest nie taki Płuco dymiąc narzeka Czego tu jeszcze szukasz W tym beznogim spojrzeniu Zostało zapomniane Czy można się do pusta Zmyć wytrzebić odtlenić W bladą tabula rasę?
Marlett Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Jimmy! THC-''źródło'' - wybawienie czy wyniszczenie? Podawanie dużych dawek poezji przynosi podobne efekty jak działanie thc. ''W bladą tabula rasę?'' - niejednoznacznie - super. Słońca.
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dotykasz istotnych i frapujących zjawisk, poetycko i filozoficznie, nie dostaniemy już carte blanche, nie odtlenimy nawet doraźnym syntetykiem, a że demony dusz męczą - fakt - bystrym okiem uchwycone dylematy i wątpliwości, stany zagubienia, jednak trzeba próbować coś zmienić, naturalnie i spontanicznie, 'dopalacze' kuszą i zwodzą, osobiście preferuję spijanie, niż wchłanianie, czasem trudno przełknąć i duży plus za ambitne i nietuzinkowe pomysły, mobilizujące czytelnika do wyostrzania zmysłów, aby jakoś ogarnąć siebie, naturę 'homo' i ten zwariowany, jednak wciąż nasz świat, dobry kawałek, pozdrawiam_kasiaballou :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko dziękuję, dziękuję, nie wiem jak Ty, ale jak jestem czegoś niepewny to podkreślam w tytule "zoned" jak coś to zawsze się mogę obronić... ;P cieszę się, że się podoba pozdrawiam gorąco Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bałem się tematycznego wsiąknięcia w popkulturę, dlatego forma zonedu weszła. Bardzo rad jestem, że dociekasz sensu ;) polecam się na przyszłość pozdrawiam Jimmy
Marlett Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko dziękuję, dziękuję, nie wiem jak Ty, ale jak jestem czegoś niepewny to podkreślam w tytule "zoned" jak coś to zawsze się mogę obronić... ;P cieszę się, że się podoba pozdrawiam gorąco Jimmy Jimmy! Dobry sposób na niepewność.Może znajdę własny :)) THC i poezja - to pierwsze skojarzenie,dlatego taka interpretacja. PozdrawiaM.
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 o ! toksykalny, pozdra. ciepła łuuciekam
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko dziękuję, dziękuję, nie wiem jak Ty, ale jak jestem czegoś niepewny to podkreślam w tytule "zoned" jak coś to zawsze się mogę obronić... ;P cieszę się, że się podoba pozdrawiam gorąco Jimmy Jimmy! Dobry sposób na niepewność.Może znajdę własny :)) THC i poezja - to pierwsze skojarzenie,dlatego taka interpretacja. PozdrawiaM. Jak najbardziej trafna ;) Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę pozdrwiam Jimmy
Judyt Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę pozdrwiam Jimmy Palą się w nas postacie- może "e" ? Czy można się do pusta-ka? a tam wizytę Jimmy: wpadłam i wypadłam jak śliwka kompot, a wiersz zastanawiąjący czy tabula może być znowu blada, chyba że po wyzionięciu (:, pozdra. ciepła
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wizytę pozdrwiam Jimmy Palą się w nas postacie- może "e" ? Czy można się do pusta-ka? a tam wizytę Jimmy: wpadłam i wypadłam jak śliwka kompot, a wiersz zastanawiąjący czy tabula może być znowu blada, chyba że po wyzionięciu (:, pozdra. ciepła łądne spostrzeżenie, byłoby dużo lepszą puentą dla wiersza: " po wyzionięciu" postaci brzmi bardziej literacko ;P pozdrawiam Jimmy ps nadrobiłaś jednak tę wpadkę/wypadkę pustaczku ;P cmok cmok
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 No, dobrze Jimmy, prof. Stefan.
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż mi indeks podskoczył pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Palą się w nas postacie- może "e" ? Czy można się do pusta-ka? a tam wizytę Jimmy: wpadłam i wypadłam jak śliwka kompot, a wiersz zastanawiąjący czy tabula może być znowu blada, chyba że po wyzionięciu (:, pozdra. ciepła łądne spostrzeżenie, byłoby dużo lepszą puentą dla wiersza: " po wyzionięciu" postaci brzmi bardziej literacko ;P pozdrawiam Jimmy ps nadrobiłaś jednak tę wpadkę/wypadkę pustaczku ;P cmok cmok Jimmy: cmok cmok- to nie Twoje(; i proszę nie pustakować tutaj, to zmieniaj:)" po wyzionęciu" brzmi zwyczajnie całkiem, pozdra. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi