jasna Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 kolejny dzień deszcz ze śniegiem w tej samej kałuży
Ania_Ostrowska Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 moja propozycja: nowy poranek a deszcz ze śniegiem ten sam co wczoraj pozdrawiam - Ania
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 pada śnieg z deszczem dziadek pod parasolem brodzi w kałuży to ładne, bardzo głębokie, widać jak zwykle szukasz poezji w hq pozdrawiam Jimmy
jasna Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu :-) Dziękuję. Pierwszy wers wart przemyślenia i przeróbki na kolejny ranek, ale z resztą mam kłopot, bo nie wiem (nie pamiętam) czy to jest ten sam deszcz ze śniegiem, co wczoraj. ;-)) Serdecznie pozdrawiam, jasna :-))
jasna Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Jimmy i pozdrawiam serdecznie, jasna :-))
Waldemar Talar Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawy obrazek - więc ja też spróbuje kolejny dzień deszcz ze śniegiem wylew kałuży miłego wieczoru- Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi