Tomasz_Biela Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 palcem wskazującym pokiwam wbrew drwiącej brwi układów z Bogiem i Nikim twoja historia jak najgorszy wróg wie wszystko a zaraz emmm nic . sprowadzi na złą ale po karze dobrą drogę wybieraj sam wciąż nie wiedząc kim jesteś oprócz tego że wyglądasz jak człowiek
Espena_Sway Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Bielaczku, jeden z najlepszych Twoich ostatnio. jestem na + od początku do końca biorę :). pozdrawiam Łejeczka :)
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. daje do myślenia, plusuję pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 a dedykowane emmu emmom jakkolwiek to się odmienia, a ta kropeczka-> mak . też po cuś? pozdra. ciepło
Espena_Sway Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powracam tu po ponad rocznej nieobecności, a Karolinka i Tomek nadal w specyficznej zażyłości. To fajne Łajeczko;-). Pozdrawiam. hehe, no widzisz zażyŁość jest, choć bez TWA :P. mogę znać poprzedni nik? bo 'poszukuję' starych znajomych :P
Espena_Sway Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, no widzisz zażyŁość jest, choć bez TWA :P. mogę znać poprzedni nik? bo 'poszukuję' starych znajomych :P Ależ oczywiście, z największą przyjemnością ujawnie swoją tożsamość. Niejaki Yasioo się kłania. Dawne to dzieje, ale miłe dzieje. Pozdrawiam;-) ojej Yasioo czyli Tomeczek o ile dobrze pamiętam. nie uwierzysz, ale wczoraj wieczorem po przeczytaniu komenta pomyślaŁam; ciekawe co się dzieje z Yasiem :P pozdrawiam serdecznie Karolcia :)
a._mrozinski Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Treść mi się podoba. Forma nie, w jakiś sposób mnie odrzuca. Arek
teresa943 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 sprowadzi na złą ale po karze dobrą drogę wybieraj sam wciąż nie wiedząc kim jesteś oprócz tego że wyglądasz jak człowiek człowiek ma wolną wolę, więc sam dokonuje wyborów: dobrą lub złą drogę i tak do końca nie zdaje sobie sprawy, kim jest NAPRAWDĘ... to takie moje odczucie, jeśli chodzi o przesłanie; a forma? hmm...też trochę bym zmieniła (ale to nieważne, co ja) Tytuł - super! serdecznie pozdrawiam -teresa
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 to "em " się nie podoba. a kropka też tak bardzo potrzebna? dark
Rekomendowane odpowiedzi