teresa943 Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 czerwień warg na czole trzy kreski zamyślone w cienia błękicie oliwka przybladła srebrem na skroniach z dołeczkiem pośrodku podbródek nie golony poszarzał w oku wzruszyła się kropla spływa cicho szumi trzcina roztargniona kalina pogubiła korale zbiera wróbel zaniemówił gdzie pamięć gdzie zapomnienie początek gdzie koniec czas blisko dalekim zaraz potem już tylko nieskończoność
zak stanisława Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 wzruszyłam się i nie mogie mysleć... cmok
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 mhm coraz lepiej pamiętam pierwsze Twoje wiersze jakoś takie zbyt sztywne były a teraz giętkie bardziej piórko, pozdra. ciepła
teresa943 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko, takie...są zawsze wzruszające serdecznie dziękuję cmoook :))))) -teresa
teresa943 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judeytko, jesteś kochana. Wiesz, to są moje dawne wiersze, które po ćwiczeniach w W z Waszą pomocą, wiele razy miksuję i dziś też jeszcze sobie na nich "poużywałam". Nie spieszę się z publikowaniem, bo chcę się czegoś nauczyć. serdeczne dzięki pozdrawiam:))))) -teresa
kasiaballou Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. refleksyjny, podobają mi się metafory, pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. daleki? pod trzema kreskami a w przenośni...no tak, daleki serdecznie pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. refleksyjny, podobają mi się metafory, pozdrawiam :) Kasiu, cieszy, że podobasie serdecznie pozdrawiam -teresa
Baba_Izba Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 leciutko, fajniutko, misiom się upodobało też! Serdeczności Teresko -od baby
Waldemar Talar Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 bardzo mocno przemawia do czytelnika-ciepły ciekawy . pozd. Waldemar
teresa943 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, to misie obściskuję serdecznie cieplutko pozdrawiam - teresa
teresa943 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że mocno przemawia cieplutkie pozdrówko -teresa
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judeytko, jesteś kochana. Wiesz, to są moje dawne wiersze, które po ćwiczeniach w W z Waszą pomocą, wiele razy miksuję i dziś też jeszcze sobie na nich "poużywałam". Nie spieszę się z publikowaniem, bo chcę się czegoś nauczyć. serdeczne dzięki pozdrawiam:))))) -teresa a Tam Tereso ja to bym swoje bazgróły wszystkie od początku z publikowaniem- a po co, jak masz wyłącznie wolę to rzucaj, nie wiem za co ale prosze,pozdra. ciepła:)
Robert_Siudak Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Właśnie - giętkie pióro - dobre stwierdzenie Tekst podoba mi się, jest "giętko piórowy" czyli w nie ma w nim nic na siłę, czyta i odbiera się płynnie, z refleksją... Oby tak dalej, Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Wiesz z poezją jak z życiem: raz na wozie, raz pod wozem albo jak z morzem: przypływ - odpływ...hehe serdeczności:)))) -teresa
Rekomendowane odpowiedzi