Judyt Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 a jak gdy ich nie widzę nie odwracam plecami może dlatego że zmęczone znów przespane pół godziny wcześniej głowa na ławce ktoś zauważył że w czułości trwania mienią po skroniach myśli sunięte przedsionki wielobarwne i dzisiaj nowe w nietakt ........ ............. -dalej w tym miejscu nie mogę (...) bo ponoć myśli nas samych utożsamiają-coś w tym jest trzeba być sztukniętym lecz jest jedno ale tak by nie sfiksować wzdrygany to dystans przez stary już odbiornik z oddziału otwartego i mimo że mam kosz pełen wrażliwca kompozycja odgradzana od bluzgających robaków i nalewaj tak od początku a więc aż pod powieką będzie biało moja zima przecież minęła już jest co żałować i teraz .. ...... .. ............. ( znowu nie mam słów) ruda marchewka (?)hi w tych kropkach miałam z siedem wyrażeń ale jakoś żadne nie przypasowało co tam wkleić mmm luki
kasiaballou Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czas i pora...nadejdą...kiedyś... ;) niejednoznaczne, w tym smak, pozdrawiam_mocno :)
teresa943 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 byłam, czytałam, na razie zastanawiam się serdecznie pozdrawiam -teresa
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 mawiają że Pan ó jak zamyka okno zostawia szparę... nie śpij na lekcjach Judytko scmok
Marlett Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Judyto! Przeciągi nie są zdrowe. ..poczekam na c.d. Słońca.
Baba_Izba Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 czytałam, próbowałam zrozumieć. Może, to nie o to chodzi, żeby zrozumieć- nie wszystko się da wytłumaczyć, a ważny jest ten niepokój, moment zastanowienia i smutku, który pozostał? Serdeczności od - baby
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 do Wszystkich: ale żeście nazostawiali fajnych słów: posyłam wielgachny uśmiech dla każdego z osobna, nie wiem jak go narysować za pomocą tej klawiatury, bo szczególnego nie ma, ale może tak sama zrobię: . . . . . . . . . . . . . . pozdra. ciepła
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czas i pora...nadejdą...kiedyś... ;) niejednoznaczne, w tym smak, pozdrawiam_mocno :) dzięki za obecność, tego "kiedyś" nie lubię, powinni ze słownika anulować ymmm:) jak zasmakowałaś cuś tam dla się to cieszy, pozdra. ciepła
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Tereso wzajemnie posyłam pozdra. ciepła
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. P.Stasiu dawno już na lekcje nie chodzę:) dzięki ciepłe ano racja, pozdrawiam
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo Izo dziękuję również za refleksję, pewnie że się nie da, pozdra. ciepła
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uu jeszcze wyjdzie Judyto- poważnie, mm mam nadzieję że się doczekasz przeciągi nie są bo i pod łóżkiem musiałam trochę dłużej poleżeć znaczy się przeziębienie wzięło, "im większa udręka tym lepszy stan ducha" (wykleiłam i wkleiłam) Gdzie jest? wzajemnie (:
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 ja mam tylko pytanie czy wiersz jest rozważaniem na temat myśli Twardowskiego czy nie ma z nią nic poza tytułem??- bo tak się wydaje pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba tak, proszę o więcej(; mm dobrze że przypomniałeś Jimmy skądś mnie się zakumulował wers,yyy -nie chcący mmmm, pozdra. ciepła i dzięki temu przypomnieniu znalazłam: „człapię po świecie jak ciężki słoń tak duży że nic nie rozumiem” :))
Baba_Izba Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny szeroki i szczery - ten uśmiech! Dziękuję - jako jedna z wielu, życzę zdrowia i zawsze takiej pogody ducha! Z sympatią - baba
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękny szeroki i szczery - ten uśmiech! Dziękuję - jako jedna z wielu, życzę zdrowia i zawsze takiej pogody ducha! Z sympatią - baba O! jak to człowiek może być zadziwiany przemiłe słowa- mi , dziękuję pięknie - jako jedna z niewielu, dostrzegasz, k. (: ps. a skąd Babo Ty, że zdrowa :) (?) naprawdę... pozdraa. ciepła
Marlett Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uu jeszcze wyjdzie Judyto- poważnie, mm mam nadzieję że się doczekasz przeciągi nie są bo i pod łóżkiem musiałam trochę dłużej poleżeć znaczy się przeziębienie wzięło, "im większa udręka tym lepszy stan ducha" (wykleiłam i wkleiłam) Gdzie jest? wzajemnie (: czy o to? ''myślenie bez głowy '' stojąc na wielkiej kuli zapatrzona błądzę impulsami nieskończony wszechświat odurza magiczne myślenie znika powierzchowność przeczucia wymuszone poznania zacierają zmysły przeważają bajeczne przeciwności zbawienne nastroje pobudzają pragnienia łagodną linią dążą do zniszczenia dawnych figur im większa udręka tym lepszy stan ducha Ostatnio edytowany przez Marlett (2007-03-25 15:01:44)
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uu jeszcze wyjdzie Judyto- poważnie, mm mam nadzieję że się doczekasz przeciągi nie są bo i pod łóżkiem musiałam trochę dłużej poleżeć znaczy się przeziębienie wzięło, "im większa udręka tym lepszy stan ducha" (wykleiłam i wkleiłam) Gdzie jest? wzajemnie (: czy o to? ''myślenie bez głowy '' stojąc na wielkiej kuli zapatrzona błądzę impulsami nieskończony wszechświat odurza magiczne myślenie znika powierzchowność przeczucia wymuszone poznania zacierają zmysły przeważają bajeczne przeciwności zbawienne nastroje pobudzają pragnienia łagodną linią dążą do zniszczenia dawnych figur im większa udręka tym lepszy stan ducha Ostatnio edytowany przez Marlett (2007-03-25 15:01:44) Marlett mhm tak sobie poczytałam ciut-nie pytając, ten wszechświat, magicznie, bajecznie - mnie nie pasuje w tym wierszu, a tak poza to całkiem bez łepka:), dzięki za wklejenie i obecność, jeszcze żem się przyczepiła hi
Marlett Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Judyt! W tym momencie nie chodzi o mój wiersz ale miło że zaglądasz do mnie:) Serdeczności.
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ymm a o co Marlettko? jeszcze się pamięta(; -tysz mnie to przeraża że tylke oków tu zerkało i co tu po mnie hi ups, wzajemności taka prawda że sobie przypomniałam że długo tu bytuję jakoś, (doradź doradź ślepej:)
Rekomendowane odpowiedzi