Marusia aganiok Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 mówili że myli się tylko raz tom ich zaraz pod studnię pognała a oni na to że to taki pan jak widzi bombę - od razu rozbraja
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 mówili że myli się tylko raz tom go zaraz pod studnię pognała a on na to że to taki pan jak widzi bombę - od razu rozbraja :* :):) sAper fraszka
Marusia aganiok Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 pozwolisz? zmieniam wodę na studnię:)) Tworek młodziutki, a więc pomyślunku zbrakło:)) Dziękuję i pozdrawiam:))
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 wcale nie jest śmieszna, ale dobra, pozdra. ciepła
allena Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 dwa znaczenia;oni brudni bo myli się tylko raz i saper co też ponoć się myli tylko raz:) Dobre:) a.
Marusia aganiok Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za obecność i pozdrawiam ciepło:)))
Marusia aganiok Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie to miałam na myśli:)) Dziękuję za () i pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za obecność i pozdrawiam ciepło:))) proszę
Baba_Izba Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 coś się dzieje, to pewnie ta wiosna, ja już wczoraj czytałam i nie zahaczyłam! Myślę i myślę; po co pod studnię? Oj nie jest dobrze.. ze mną! Chichoczę sama z siebie! (Pewnie niejeden by się nie przyznał - a ja - tak!) Nie muszę chwalić, ale pochwalę, b. dobra ta fraszka! Bardzo szczerze - baba
Rekomendowane odpowiedzi