Marlett Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 o tym nie powiemy nigdy nikomu choć nas stale dręczą pytaniem ustawicznie ktoś przybija do ściany ze schodów nad ranem spychają stawia się z papieru parawan później wzmacnia słabą przegrodę by powstała ściana z betonu murem oddzielić od wielkiego stepu nam koczownikom tylko jurta swobodny wiatr nad trawy unosi wzrok goni daleko gdzie dymi sioło wolimy płakać niż gniew okazywać
teresa943 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 słabość, tłumione uczucia? na razie tylko tyle, ale poczytam serdecznie pozdrawiam -teresa
Stefan_Rewiński Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Dla mnie zbyt trudne, mam ochotę na coś prostoliniowego.
Marlett Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso! Jesteś blisko:)) Zapraszam kiedy masz chęć na odwiedziny. Radości.
Marlett Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie! Trudne? - tak, dla peelki też. Dzięki , Radości.
Marusia aganiok Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może dwie proste - równoległe:))))?
Marusia aganiok Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skromniście bardzo i zaraz śpieszę donieść, że nie warto:)).Po przeczytaniu zamyśliłam się; wiersz skłania do refleksji:)) Pozdrawiam:)))
Waldemar Talar Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 trzeba zagłębić się bardzo mocno w tekst a na pewno poczuje się jego klimat. ciekawy i zmuszający do refleksji wiersz Marlett. ślę ukłony Waldemar
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może być tak? bardzo mi się podoba, dlatego pcham paluchy, moim zdaniem bez inwersji lepiej troszkę. Pierwsza strofa słodka, najsłodsza ;P pozdrwiam ]immy
Marlett Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może dwie proste - równoległe:))))? :)))) cmok!
Judyt Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 wiatr jutro -w literkę przesunęło spostrzegłam, pozdra. ciepła
Marlett Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skromniście bardzo i zaraz śpieszę donieść, że nie warto:)).Po przeczytaniu zamyśliłam się; wiersz skłania do refleksji:)) Pozdrawiam:))) Marusiu! Miło jeśli choć na chwilę warto było się zatrzymać. Dziękuję. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może być tak? bardzo mi się podoba, dlatego pcham paluchy, moim zdaniem bez inwersji lepiej troszkę. Pierwsza strofa słodka, najsłodsza ;P pozdrwiam ]immy Jimmy! Ściana z betonu wrociła na swoje miejsce. Nad resztą pomyślę. a... nie o ''siodło'' wszak chodzi,ale o sioło - wioska, osada:)) Dziękuję za bycie.Słońca.
Marlett Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak
Marlett Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyto! Może mocno zakurzyć:) Radości.
Marlett Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Talarku! Dziękuję ,jeśli wiersz choć trochę poruszył. Słońca.
zak stanisława Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 dym zawsze w oczy z wiatrem, więc lepiej zadymę własną robic niż u sąsiada wąchac pieczeń na stepie cmok Marlett
Marlett Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za każdym horyzontem następny horyzont Cmok Stanko.
Rekomendowane odpowiedzi