Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przynieś mi dziś winogron kiść bym smaku ich nie zapomniała koniecznie granatowe z czwartkowego targu po osiem złotych za kilogram Wyciągnij dłoń miłością płoń żebym z Tobą została nie spiesz się zbytnio wyjrzyj przez okno fatalna dzisiaj pogoda Cicho jak Bóg poszukaj dróg abym serce Twoje złamała zostaw, posprzątam ten nasz stary wazon kupimy inny może zamknij te drzwi i powiedz mi...
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podobają mi się zwrotki 3-5
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Valdesso! Ten wiersz to takie poszukiwanie przeze mnie nowego stylu pisania w nowych okularach., sama nie wiem jak w nich wyglądam..... Dzięki, że przeczytałaś. Pozdrawiam cieplutko.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a mnie się podoba - mimo, że eksperymentalny. Pozdrawiam serdecznie
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Jano, widzę, że rośniesz na portalową rozweselaczkę! Podoba mi się. Masz ten pazurek, który "głaszcze" i bawi. Nie rozumiem - nie najlepiej to chyba ujęłaś: "Cicho jak Bóg poszukaj dróg abym serce Twoje złamała" ale jestem facetem - i może dlatego :) pzdr. bezet
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Michale dziękuje bardzo za słowa otuchy i pozdrawiam. Romanie. Myślę, że wszystko co sie dzieje z woli Boga dzieje się bezszelestnie.Bezszelestnie.... no właśnie, a tu znowu"szlaknęło" tym razem wazon,niechcący... piekny był... Pomyślę, może to źle ujęłam ale chyba takie gęste rymy powinny sie obronic w dalszej sekwencji? Z jednej strony cieszę sie, że ktoś kto czyta moje teksty uśmiecha sie, zwłaszcza w tych "niepoetyckich czasach", a z drugiej strony może czas byłby .... Ech tam! Zostawię jeszcze te okulary. Pozdrawiam ciepło i bardzo dziekuje.
Rekomendowane odpowiedzi