Rehabilitate K. Cecherz Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 górska skała zapomniałem Boga pień pień wielkiego drzewa na wzór ojca nie obejmę go za mną bukowy las ścieżka twarda jak sznur.
Baba_Izba Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 odbieram ten wiersz tak: peel jest zafascynowany potęgą i wielkością NATURY, mimo trudów wędrówki - warto zobaczyć, to co on widzi. Mam pewnien niedosyt, wiersz, jakby się nagle urwał, za szybko, czy coś się złego stało? Pozdrawiam mile - baba
Rehabilitate K. Cecherz Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 też myślałem o tym jednak dopisywanie kolejnych wersów psuło go wiersz jest o potędze stwórcy ukrytej w naturze o poszukiwaniu drugi o trudzie o niemożności pojednania się ze światem bo życie to przecież wędrówka
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 od dawna mam już wrażenie, że Kamil jest jedynym poeta tego forum, który się nie nudzi czytelnikowi. No może przesada, jest jeszcze kilku, ale jednak. pozdrawiam ]immy
Judyt Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 bukowy las daje siłe pozdra. ciepła
Rekomendowane odpowiedzi