Marlett Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Mam pytanie; Czy możecie wejść w ''ulubione'' oraz w ''twoje wiersze''? Ja od jokiegoś czasu nie mogę zajrzeć do moich wierszy, w dole ekranu ukazuje się informacja; ''błąd na stronie''.
Baba_Izba Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 U mnie pokazuje się tylko strona cała w ciemnej zieleni ( brak wierszy), ale jak wywołam rubrykę od góry (np.interpelacje albo wiadomości poetyckie- obojętnie co), i potem daję strzałką "wróć"- to dopiero wtedy pokazuje się moja lista dodanych wierszy). Coś się pokićkało. Pozdrawiam - baba
egzegeta Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Marlettko i u mnie to samo ale spróbowałem wejść na org z Firefoxa i tam działa. Nie wiem co jest w Explorerze. Dlatego jak chcę wejśc na "Twoje wiersze" to przez Firefoxa. Pozdrówka
IN Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Marlett, u mnie pół na pól w swoje - mogę, w ulubionych autorów też ale w pojedyncze ulubione wierchołki już nie :(
teresa943 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 u mnie jest to samo (błąd na stronie), ale znalazłam sposób: po kliknięciu "odśwież" pojawia się strona "moje wiersze" w takiej formie jak cytuje się komentarze -teresa
Rachel_Grass Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 ja nie mogę niczyich wierszy oglądać, bo mam błąd na stronie.
Marlett Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Nie można również wejść do; proza.interklasa.pl
Don Manuel Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Nie wiem czy to komuś w czymkolwiek pomoże ale u mnie działa wszystko jak należy...
Rekomendowane odpowiedzi