Judyt Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 wchodzenie w rachunki człowiek nie podoła po co komu było idź już nim wysypie z doła nieruchoma wlepiona cięcie niezastąpiona w górę poszukiwaniem kołacząca wstępująca bez mijania bezsensowna mowa jak struny markoczące zsypywane w niemych odbitych ptakach zza dymu spływającego po dachach i po co ci to było spokojny, obłoku nie ustaje a zahacza o antene (tytuł jest:może blady jeż idzie też?) próbowanie po nowemu: wchodzenie w rachunki sam człowiek nie podoła po co komu było idź już nim wysypie z doła nieruchoma, wlepiona i rozkojarzona cięcie w górę niezastąpiona poszukiwaniem kołacząca palcami potrącona coraz wstępująca bez mijania na ulicy ślepej odchrząkiwania opierana podbródkiem jest też bezsensowna mowa struny markoczące zsypywane w niemych odbitych ptakach zza dymu spływającego po dachach i po co ci to było spokojny, obłoku gdy nie ustaje a zahacza o antene boi się przepłynąć naprzeciw, cegła za linią zachodząca chwilami jakby śniąca (- cuś tu tak będzie z pleńtą wynalazca zdobędzie puchar? - do tej pory się nie znalazł :) :))))))))))))))))))))))):P coś zbladł z niedorobienia mmm co by tu (...) (to był szybki kumulus a wymaga pielęgnacji oj)
teresa943 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 i po co ci to było spokojny, obłoku na razie muszę sobie więcej razy poczytać pozdrawiam milutko -teresa
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 wchodzenie w rachunki człowiek nie po-doła po co komu było idź już nim wysypie nieruchoma cięcie w górę kołacząca bez mijania szukaniem wstępująca mowa bezsensowna jak struny markoczące zsypywane w niemych ptakach zza dymu spływające po dachach i po co to było Sorki Judyt, że trochę pociachałem, ale numer z cięciem (poprzedni Twój wpis) był niezły. A tak, czyta mi się jeszcze lepiej, chociaż nie wiem, czy nie popsułem. :) Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za przybycie pozdr. ciepł o!
Judyt Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Baaardzo mnie to cieszy Stefanie dzięki za obeccnośćc:) pozdr. ciepłe
Judyt Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAyq nie przepraszaj, tak się cięło- ciachało i się zrąbało hi poprzedni- znaczy pierwszy? a mówią że pierwsze myśli najlepsze- może coś w tym draniu siedzi, trza będzie cuś z tym powyższym zrobić jeszcze, popsułeś-ale ciiicho, cięcie- struny- to było?( pewnie tak:) dzięki za obecność, pozd. ciepłe
Marusia aganiok Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 podoba się przycięcie, wiersz stał się jak dla mnie "rozmowniejszy".Pozdrawiam bardzo ciepło:))
Judyt Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marusieńko teraz i tak za dużo w nim nie dziabnę może potem cuś się dopisze, bardzo ciepło pozdrawiam również:) mnie się już to skrobnięcie nie podoba jak dłużej spoglądam, będzie pewnie za chwilę- minutę inne- tak jak w życiu szybko się zmienia tak tutaj może, idę, dzięki za obecność
Rekomendowane odpowiedzi