taka tam chwila Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 niebo parasol rozpięło nade mną wspiera się o brzegi horyzontu tej nocy ciszą się żywię przekroczyłam już dawno niejedną granicę niejedną krętą ścieżką chodziłam ...stref i podziałów na dwoje a twoje dłonie takie małe myśli pierwsze jeszcze dziksze i szybsze od moich nie mieszczą się w głowie tak śpiewnym mówisz głosem i oczy na wszystko otwierasz zdumione w twoich słowach się schronię
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Taki tam, ale piękny wiersz.
myślątko Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 łagodna i miła chwila z wierszem :)
teresa943 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 cieplutka i przytulna chwilka fajnie pozdrawiam -teresa
Kasiarzyna D. Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 chciałabym, żeby o mnie ktoś tak napisał... ale nie mam na co liczyć... pięknie chwilo... pięknie...
taka tam chwila Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 dziękuję za miłe słowa pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Czytałam, ładny, pozdrawiam - baba
taka tam chwila Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 dziękuję , również pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super ten twój 'cud', czytałam z przyjemnością pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi