Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 miałem straszny sen przy komputerze pan bóg zarządził gospodarkę rynkową wybierzesz prezydenta i premiera usłyszałem w eterze pracy i kasy będziesz miał malutko będziesz ruszał głową pobiegłem się pomodlić pokajać wyznać szczerze zrzucić z duszy i serca bolącego kaca uspokoiłem się połagodniałem i oczom nie wierzę w konfesjonale uśmiechnięta czeka pusta taca
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz.
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 hahahhahahhahaha dobre, dobre, bawmy się poezją mili państwo! pozdrawiam Stefanie Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, właśnie, bawmy się, pozdrawiam Jimmy.
Tali Maciej Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 miał peel kaca więc i pusta była taca (-:
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Peel się zgadza. Dz. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 był jeden taki, co ruszył głową pożyczył stówę, na tacę rzucił. ciekawe, które ważniejsze słowo - księdza, czy dane, że kasę zwróci? ;) dobry wiersz Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Dzięki HAYQ za poetycki komentarz, pozdrawiam, Stefan.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 widziane z czołgu na podobieństwo "bywszych" czasów:) Może wykorzystać i uwieźć pustą tacę hen daleko? Pozdrawiam:))
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Marusiu. Dz. Stefan.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Stefanie! Dobra ,przekorna pointa:)) PozdrawiaMy.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. za toto i tyle, i pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. za toto i tyle, i pozdrawiam. dodałabym więcej ale rzucać byle czym to gupio pozdr. ponownie
Stefan_Rewiński Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. za toto i tyle, i pozdrawiam. dodałabym więcej ale rzucać byle czym to gupio pozdr. ponownie O.K.
Judyt Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dodałabym więcej ale rzucać byle czym to gupio pozdr. ponownie O.K. albo dobra: łuuuśmiechem pogodowym - zawsze to uniwersalnie(; pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dodałabym więcej ale rzucać byle czym to gupio pozdr. ponownie O.K. albo dobra: łuuuśmiechem pogodowym - zawsze to uniwersalnie(; pozdr. ciepło
zak stanisława Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 bardzo super, Steffi, przewrotnie i godnie cmok
Rekomendowane odpowiedzi