Marusia aganiok Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 jak akcyza z buteki - zerwane sznurowadła na lśniącej posadzce drobne jedna za drugą zataczają się stopy w zielonym szkle resztka wina razem z winą spłynie jak woda nie wróci w to samo miejsce znowu sama zamyślona głucha na muzykę czeka na swoje powołanie do tańca
Judyt Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ło..delikatna nitka a tak ją powiązałam ciut pozdr. ciepło
IN Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 pierwsze wrażenie - przeszkadza mi enteroza jak ją pokonam, postaram się jeszcze coś napisać ;) :)
Marusia aganiok Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ło..delikatna nitka a tak ją powiązałam ciut pozdr. ciepło ciekawie poskładałaś :)) właściwie to czekałam na podszept wersyfikacyjny i chyba skorzystam:)) Pozwolisz ? Pozdrawiam i dziekuję:))
Marusia aganiok Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozmieniałam za podszeptem:)) Pozdrawiam i zapraszam:))
Marusia aganiok Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. serdecznie dziękuję i ciepło pozdrawiam:))
Judyt Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ło..delikatna nitka a tak ją powiązałam ciut pozdr. ciepło ciekawie poskładałaś :)) właściwie to czekałam na podszept wersyfikacyjny i chyba skorzystam:)) Pozwolisz ? Pozdrawiam i dziekuję:)) proszę, chociaż nie wiem bo to tak na szybko zmajstrowałam cuś, ale czy tam było z butelki do tańca? bo jeśli nie- to popraw sobie Autorko :) pozdr. ciepło
IN Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 no... teraz jest wiersz! ale mój misiek jeszcze jest taki :jak akcyza z butelki - zerwane sznurowadła :)
Marusia aganiok Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poprawiłam - ale bez odstępu między akcyzą a butelką bo się wydaje z szykiem do reszty:)) A może się tylko wydaje? Dziękuję bardzo i pozdrawiam ciemną nocą:))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Marusiu! Nie znamy pierwszej wersji ale wersyfikacja jest dobra i jest wiersz:)) PozdrawiaMy.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. treść pozostała a wersyfikacja w moim wydaniu nieciekawa - teraz widzę, że lepiej:))) Dziękuję bardzo za komentarz:)) Pozdrawiam milutko:))
Baba_Izba Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 ciekawe skojarzenia, ładny wiersz Marusiu! U peelki susza i ją suszy. Pozdrawiam mile - baba
Marusia aganiok Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Starałam się:)) Dziękuję i pozdrawiam:))
Marusia aganiok Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się i bardzo dziękuję za poczytanie:)) Pozdrawiam ciepło:)
Rekomendowane odpowiedzi