Judyt Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 ulubionym owocem nie tylko tęsknoty Gabrysi B. oraz biegunowe rzeki Pawłowi M. poczęstowana listy przeglądane z westchnieniem domowymi wierchami w dreszczach drżenie nieograrnione ofiary zmętniały z szafy otulane na wcześniej nieme usta się stały jak dotąd tu i teraz powtarzane impromptu w torbie farby za dwa pięćdziesiąt to prawie wiosen żółty żonkil tam bez faktury poproszę i pod zegarem przeskakiwanie chciałoby ułatwić działanie i rozważanie albo odwrotnie w środku o ufności a łańcuch przy chodniku z kółka spadł bezmalowane niebieskie skierowane tam dłonią przyłożoną do policzka w poszerzanie że tak życie nie przyjdzie w zapominanie rzeczywistości pogodzonej z niepowtarzalnością niech będzie że się wymieszało ślepymi widokami łzami oczyszczane harmonie nadgarstkami umiłowane w calach tajemnicą doklejane obiema rękoma poczuciem składane w pogody pasieki bezprecyzyjnej naturze z komponentami (...) 29.02/1.03.08r. mmmm cuś tu się skleciło a jeszcze trza by tu podoklejać sposobami (jeżeli jakieś wskazówki by były to b. proszę gadać, żeby dedykanci się nie przerazlili :))tylu ludzi na świecie żyło tym, że nie mogło sprostać tej chwili, jej urok przytłoczył ich słabość, czy sprostam?
teresa943 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 byłam, ale na razie już szare komórki nie dają się wycisnąć... cieplutko pozdr. -teresa
Judyt Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Tereso za obecność:) a jeszcze zdaje się że ukańcza wzajemnie
Robert_Siudak Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 No i mamy przykład poezji nowoczesnej na wskroś... czyli przeczytałem ... ale wrócę tu jeszcze przeczytać (kilka razy) i zrozumieć ( mam nadzieje) ;) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Robert mhm a ja wiem czy to nowoczesne a jeśli tak to fajno wiedzieć:))) dzięki za czytelność i obecność (a to proszę potem wyjaśnić(;) pozdr. ciepło
IN Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja cierpliwie poczekam :)))
Judyt Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja cierpliwie poczekam :))) ja też:)))* tylko na co Ty? mmmm może akurat przez noc się przyśni dzięki za obecność Inko, pozdr. ciepło
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 mmmm cuś tu się skleciło jeszcze trza tu podoklejać jedynie jak (patrzy hm) - wspomniane ? Judytko! Poczekamy na klej:)) PozdrawiaMy.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 przeczytałam uważnie i myślę, że skoro coś zmienisz, znaczy dokleisz, to troszeczkę później odwiedzę jeszcze raz:)) Pozdrawiam.:)
Judyt Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. doklejam doklejam powolutku:))) dzięki za obecność kochani pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mhm jeżeli miód wystarczający (; dzięki za obecność, pozdr. ciepło
IN Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 a łańcuch przy chodniku z kółka spadł że tak życie nie przyjdzie w zapominanie rzeczywistości pogodzonej z niepowtarzalnością niech będzie że się wymieszało - ślepymi widokami Judyt, dziś mi się to najbardziej więc proszę nie wywal tego całkiem ;) :)))
Judyt Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wybrałaś Inko fragm. najbardziej skołowany(; ale niech i tak będzie, dzięki za obecność pozdr. ciepło:)
Rekomendowane odpowiedzi