IN Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 lubię odejść - zwyczajnie drzwi zamknąć za sobą i wszystkim na przekór obcą stać się o - sobą ;)
Baba_Izba Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 dlaczego - wszystkim? Pozdrawiam mile - baba
Marlett Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 INko! Oj! chce się przekornie stać się sobą;)) a co? ... czasem tak trzeba. Uśmiechu.
Judyt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 do siebie mówić nie ma co-zawsze pozdr. ciepło
JacekSojan Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 jak to u Ciebie; skąpo ale rzeczowo; zastanawiam się tylko, czy będąc sobą jest się aż tak obcym dla innych? choć tu chodzi pewnie o relację, która to bycie sobą uniemożliwia; ano - bywa; J.S
Waldemar Talar Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. teraz i w mojej głowię zaświtało-bardzo ciekawy wierszyk IN . powiedział krotko ale w ciekawy sposób. pozd. Waldemar
zak stanisława Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 przeczytałąm dedykowany sobie... ech braki? cy co? Jacek cię rozgryzł a ja zapytam o panakratkowego... obca-sem go? scmok spod para-sola
Marusia aganiok Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 o - sobą o - sobie o - soba - mi przychylna jak ja o - sobie myślę:))) Pozdrawiam i można pofantazjować za co dzięki stokrotne:)))
IN Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a dlaczego nie? ;) :)
IN Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzeba - bez dwóch zdań to prawie... imperatyw! ;) :)
IN Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ajć, ale tam... - ma c(h)o zawsze ;)
IN Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... też się zastanawiam... ale raczej tak bardziej lub mniej bo jeśli nie kompromis, to poza, lub chociażby konwenanse przeważnie w imię jakichś "wyższych" racji sami narzucamy sobie zniewolenie a to, co by nie mówić - jednak uwiera ;)
IN Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to taki żarcik miło, że zatrzymał, :)
IN Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak jakby - szpileczką ;) ps. zostałaś szpiegiem z krainy d(r)eszczowców? ;) Stanka, ja Cię bardzo proszę - omijaj kałuże ! :))))
IN Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za podbudowanie egotyzmu ? ;) :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 kiedy tu wchodziłem pomyślałem właśnie o stworzeniu wiersza "dedykowany sobie", gdy doczytałem do końca, stało się jasne - wyprzedziłaś mnie pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ajć, ale tam... - ma c(h)o zawsze ;) ja jestem macocha>? możliwe:) pozdr. ciepło
IN Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem zdarza mi się być "szybką" ;)
IN Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ajć, ale tam... - ma c(h)o zawsze ;) ja jestem macocha>? możliwe:) pozdr. ciepło hhhihiha a może macho-ch a? ;)
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja jestem macocha>? możliwe:) pozdr. ciepło hhhihiha a może macho-ch a? ;) raczej nie Inko:)ha!
Rekomendowane odpowiedzi