Katarzyna Leoniewska Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Kochanie, nie będę dobra dla wszystkich altruizm tyje na drożdżach a żyły domagają się gorzkiego znów grozi mi anemia Kochanie, wiesz że lubię budzić się w nocy i wywracać zegarki na drugą stronę niech zastanie nas ciemność jutro nie pójdziemy do nieba
Nechbet Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 oprócz wywracania na drugą stronę trawię wszystko z pożytkiem i dla zdrowia :-) małe, a cieszy :) pozdrawiam cieplutko :*
Rachel_Grass Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 zastąpiłabym kochania jakimś innym słowem, cały obraz wiersza mi psują. cóż, lubię stwierdzenie tytułowe, a po wierszu spodziewałabym się czegoś bardziej pesymistycznego. gdyby był inny tytuł, wiersz by się podobał. a tak podoba się nie do końca. pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Kochanie, wiesz że lubię budzić się w nocy i wywracać zegarki na drugą stronę Kasiu, potrafisz skutecznie odpędzać się od banału - za to Cię podziwiam. + Pancuś
drewniane palce Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 dla mnie zdecydowanie druga strofa. te zegarki bardzo ciekawe. na tak. pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 wracam, żeby cofnąć swoje słowa. zaglądam i zaglądam do tego wiersza i coraz bardziej mi się podoba, a komentarza kasować nie chcę. toteż publicznie przyznaję się, że źle go oceniłam. i że jest bardzo dobry, a wcześniej oceniłam go niżej. tylko tego "kochanie" nie cofam. pozdrawiam.
BlackSoul Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie zbudowany obraz - działa wyobraźnia, komórki pracują - OK ! pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 faktycznie działa na wyobraźnie-ładny i zarazem smutny obrazek z życia. pozd. Waldemar
Judyt Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 a oni nie pójdą bo wiadomo dlaczego to się wykombinowało, pozdr. ciepło
Emu Rouge Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Kochanie, nie będę dobra altruizm tyje na drożdżach a żyły domagają się goryczy znów grozi mi anemia Kochanie, wiesz że lubię budzić się i wywracać zegarki na drugą stronę niech zastanie nas ciemność jutro nie pójdziemy do nieba Wiersz naprawde fajny:) podoba się. Ja bym tylko to dla wszystkich i w nocy ucięła - będzie bardziej dwuznacznie; plus jedna zmiana słowa. Nie wiem czy na lepsze, ale misie lubimy;)I chyba tytuł mógłby byc inny, jako ze puenta już mówi o tym samym niebie. a może tak tylko marudzę i nie nalezy mnie brać zbyt poważnie;P pozdrawiam ciepło:) aga
BARBARA_JANAS Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam. Duży plus za drugą zwrotkę. Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Kasiu, bardzo fajnie napisane. Czytając .. gorzkiego.. w zasadzie wiadomo, że chodzi o gorycz, mnie to określenie nie przeszkadza. Pozdrawiam... :)
Fagot Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 No tak grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą :-) a tak całkiem serio to dobry i co ważne nie banalny wiersz Pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 mnie nie złapał. może następnym razem. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi