zak stanisława Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 spacerkiem brzegiem stawu rózowe kwiaty wisni i biale tatarki z trawy wybijajá fontanny róznokolorowych krokusów zonkile lapiá sloneczne skoki w poblizu hiacyntowa perfumeria wiatr glaszcze powierzchnie piór stroszy krzewy z zaangazowaniem zbieram czerwone kulki jakiejs rosliny pelno ich tu kaczek gesi golebi kruków tylko je rozumiem gaworzymy miédzy jednym késem a kwileniem ptaszyny w wózku spod zachmurzenia pragnie zlapac promienie laskoczá noworodka wiosny hustam malenká istotké na galezi sikorka spiewa znajomo pogwizduje kos nie musze szukac tlumacza wszystko rozumiem przyszla wiosna 22 luty 2008. Londyn
zak stanisława Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 kochani, chétna osobe prosze o sprostowanie. nie mam znakow polskich, sorry pozdrawiam cieplusio, tutaj juz wiosna cala para ;)))))) cmokeS
Marusia aganiok Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u nas też już ją widać: a wierszyk to pewnie "akcentowalny" angielskimi widokami.Dobrze, że ptaszyny swojskie:) Pozdrawiam:)))
Judyt Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 ale żeś wybrnęła P. Stasiu tym nie zrozumieniem pozdr. ciepło
zak stanisława Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 kochane dziewczyny, pokuscie sie o napisanie po polsku, plissss dziéki za zajrzysko cmok z wiosennym wiatrem
Marusia aganiok Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Wio - sennie spacerkiem brzegiem stawu różowe kwiaty wiśni i białe tataraki z trawy wybijają fontanny różnokolorowych krokusów żonkile łapią słoneczne skoki w pobliżu hiacyntowa perfumeria wiatr głaszcze powierzchnie piór stroszy krzewy z zaangażowaniem zbieram czerwone kulki jakiejś rośliny pełno ich tu kaczek gęsi gołębi kruków tylko je rozumiem gaworzymy między jednym kęsem a kwileniem ptaszyny w wózku spod zachmurzenia pragnie złapać promienie łaskoczą noworodka wiosny huśtam malutką istotkę na gałęzi sikorka śpiewa znajomo pogwizduje kos nie muszę szukać tłumacza wszystko rozumiem przyszła wiosna 22 luty 2008 Londyn przepisałam po polsku zgodnie z prośbą:))
kaja-maja28 Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 fajnie masz:)u nie jweszcze zimno,ale niedługp i u nas będzie wiosna. Wiosna ma swoje specyficzne podejście, lubi użyć siły i każdy się jej podda, bo swoim zapachem wszystkich rozkocha, to jest jej moc.
zak stanisława Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 marusiu, jestes kochana masz cmok siarczysty jak wiosna w londynie kaju, racja, jest jak mówisz cmok
myślątko Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 ptaszyna w wózku jest fajoska :)) dla mnie trochę za dużo tych kwiatków wymienione :))
IN Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja chcę do Londynu ! :)
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 ktoś mi kiedyś opowiadał, że jak tęsknił za polskim językiem, wykupił wszystkie płyty(jakie mógł zdobyć) zespołu Mazowsze, mimo, że w kraju nigdy nie przepadał za tego typu folklorem :) Teraz jest internet, a świat to wiocha. Ładny wiersz Stasiu, a przy okazji - zyskasz podwójnie (poza tym, że zobaczysz bliskich), bo dwie wiosny w tym roku zaliczysz :)) Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Inus dawaj chodz do tego Londynu, póki jestem,razem weselej.... cmok
Marusia aganiok Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odbiorę sobie c(s)moka osobiście:))))))))!!!
zak stanisława Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 myslátko, milo mi Hayq, masz racj,e zaliczé, o tym nie pomyslalam:))) Marusiu, OSOBIscie? czy ja o czyms nie wiem????? cmoki
Marlett Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Stanko! w pobliżu hiacyntowa perfumeria Przywieź nam trochę... perfum i wiosny:)) PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett, wysylam z wiosennym wiatrem prosto na twoja twarz poczuj ten oddech londynskiej wiosny... cmok
Rekomendowane odpowiedzi