HAYQ Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 Nie mieszkamy na wyspie, DNA wciąż się miesza, a psycholi jak w zsypie, coraz większa jest rzesza. Bo jak tyle trojanów - swój swojego nie kąsa. Może wgrać im po cichu (na początek) Windowsa? Przyjdzie w końcu skaranie, lecz... anarchią zapachnie: Coś się zwiesi, coś stanie... A jak stanie... ? Się ciachnie.
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 windowsa! ;P pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 se ciachlam:) ale brzmi co nie mam polskich liter, sorry HayQ rozsmieszyl mnie wiersz i przypomnial moje klopoty w owym psiajucha, ni i se go ciachlam na amen cmokeS zza morza
Judyt Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 śmiechowo coś się ukroiło, a te geny jak na egzam jakiś takiś jakby mój;) pozdr. ciepło
Marusia aganiok Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 sieciachnie na głosy! :))
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak leczyć się już nie da ;| Dzięki, pozdrawam starałem się rozgryźć o czym pomyślałeś i co możesz mieć do windowsa (?) poza tym, że windows... wiadomo ;b i wyszedł mi rebuc : windo do owsa -> ;P osłowie - owies - żłób ;)) Pozdrawiam Cieszy mnie Stasiu, że tak fajnie tam masz - a brzmi całkiem nieźle (to która to już secia? ;)) Miłego pobytu na... Wyspach i dzięki za wizytę. Pozdrawiam :) nie wierzę Judyt, bo tu "egzam" ciągle nie zdany, mimo tylu lat nauki ;) dzięki, pozdrawiam. celnie trafione ;) Pozdrawiam (z RUDEGO)
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 ymm na myśli że się miesza a to by się zgadzało:) i czas taki daleki pozdr. ponowne
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najważniejsze, co by się mieszać nie przestało, a czas zleci :) pzdr.
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, dobrze przylukane, ino, czemu w tych lukach tylko głupota albo cwaniactwo się zagnieżdża? Dzięki, pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najważniejsze, co by się mieszać nie przestało, a czas zleci :) pzdr. HAYQ zlatuje cały czas, a tam wolałabym bez mieszania chociaż nie wiem do końca jak to jest z genami słaby ze mnie genetyk pozdr. cie pło
HAYQ Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to bez mieszania? To by było, jak w pogodzie na sukces, albo innym brazylijskim s-rialu - każdy z każdym, a fe ;)
Judyt Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to bez mieszania? To by było, jak w pogodzie na sukces, albo innym brazylijskim s-rialu - każdy z każdym, a fe ;) no to żeś dołożył do mody genowej yymm :)
Rekomendowane odpowiedzi