Sonehri Tija Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Ten lepszy świat prawdziwy majstersztyk Lecz otwieram oczy znów budzi mnie krzyk Potem zimny prysznic gorąca herba Słuchawki na uszach wita mnie dźwięk werbla Wychodzę z klatki i znów wpadam na nią Czasem zimna suka ale wygląda jak anioł Kocham jej kolory te kolory nieba By oglądać świata podszewkę umierać nie trzeba Śnieg skrzy bas drży chłodny poranek I tylko płomień w oczach dzieci biegnących na przystanek Wchodzę wychodzę mijam znajome bramy Widzę dokoła ludzi niby różnych a takich samych Patrzę w okno... nie ma się co łudzić Siedzę tutaj samotna wśród ludzi
Baba_Izba Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 Fajny kawałek hip - hopu! babie się podoba - ciepluteńko baba pozdrawia! heej!
Gość Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 fajny kawałek może ja też tak kiedyś będę pisać pozdrawiam
allena Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 jedynie tylko jako tekst "hipowy" :) a.
Rekomendowane odpowiedzi