Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 gdyby pani poczytała moich wierszy jestem tam taki nieobecny i cały a pani jest tam taka ładna jak słowo a wie pani że wczoraj pisałem a pani uciekła i zostawiła uśmiech taki jak zawsze zadziwiony napiszę jeszcze kiedyś może pani odczyta uśmiechnie zostanie
Fanaberka Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może zateflonuje? :P
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może zateflonuje? :P Może.
Fanaberka Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eh, tylko im schabowe w głowie.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eh, tylko im schabowe w głowie. Schabowy jest cacy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 jak dla mnie to nastał nowy okres w twojej poezji Stefanie eksperymentujesz ze słowem ;P pozdrawiam Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A no masz rację Jimmy, pozdarawiam, Stefan.
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A no masz rację Jimmy, pozdarawiam, Stefan. ? podejrzewam, że skoro nie zmieniasz tego tefonowania, to może ta pomyłka miała miejsce gdzieś poza wierszem? a przyznając rację cynikowi stajesz się jeszcze większym cynikiem ^to tak na przyszłość pozdrawiam Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A no masz rację Jimmy, pozdarawiam, Stefan. ? podejrzewam, że skoro nie zmieniasz tego tefonowania, to może ta pomyłka miała miejsce gdzieś poza wierszem? a przyznając rację cynikowi stajesz się jeszcze większym cynikiem ^to tak na przyszłość pozdrawiam Jimmy Jestem cynik, Kynos, psi syn.
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? podejrzewam, że skoro nie zmieniasz tego tefonowania, to może ta pomyłka miała miejsce gdzieś poza wierszem? a przyznając rację cynikowi stajesz się jeszcze większym cynikiem ^to tak na przyszłość pozdrawiam Jimmy Jestem cynik, Kynos, psi syn. łeee to juz nie mogę być gorszy
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem cynik, Kynos, psi syn. łeee to juz nie mogę być gorszy Zawsze można.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powinna być.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może zateflonuje? :P Ok. masz rację, dz, pzdr.
zak stanisława Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 ten usmiech zdziwiony przypomina mi Alicje w krainie carów, a swoją drogą potrafisz zachęcić do przeczytania twoich wierszy, nęcisz niezle, cmok Stefii
Marusia aganiok Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 wiersz gada jak żywy:)) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 ścifiona, bo musi nie rozumi :) Pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Stefanie! Wieloznaczności to Twoja specjalność. a pani jest tam taka ładna jak słowo - słowa zawsze są ładne, wiele zależy od myśli im towarzyszącym. PozdrawiaMy.
Spiro Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 to jest refleksja, emocje, obraz. wszystko pokazane w sposób prosty, przy minimalnym użyciu środków, że graniczy z niemożliwością. słowo jest piękne, Stefanie. jedno pytanie - czy nie przeszkadza trochę rozpoczęcie sąsiadujących wersów od "a"? pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 a babie, to już się i w głowie mąci i pod przyschłym biustem ciepłem opływa dziwniastym(?) - i czyta te wiersze i czyta i ... - dziękuję babiasto z przytupem! Obyśmy!
Rekomendowane odpowiedzi