Ania_G. Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 zapisz jeśli zechcesz na dysku twardym jak ten jej uśmiech przez łzy pewny uścisk dłoni już wiem że ostatni będą pierwszymi jak dzieje ich długie a rany szerokie kontempluj tę ciszę jakby była droższa niż zgiełk artylerii nie odkupisz już od niej dreszczy sentymentów pytamy wciąż za mało i stale za późno...
Baba_Izba Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 podoba mi się, szczególnie trafne - "pytamy wciąż za mało i stale za późno..." z pozdrowieniami od - baby
Judyt Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Baba już zabrała słodkości a więc powiem że dojrzałam uścisk dłoni zdaje się że on oznaczał coś co minęło pozdr. ciepło
Ania_G. Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 słuszna uwaga co do tego "uścisku dłoni", a tak przy okazji-wiersz dedukuję śp. Babci Jasi
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 "ponieważ bywa droższa" dałbym, pozatym bardzo ok. pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 dedykantka na pewno by się ucieszyła, i masz rację- wszystko robimy za pózno.. cmok
Katarzyna G. Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak, konkretne nawiązania, zresztą jak tytuł wskazuje:) Bardzo mi się podoba, bardzo! pozdrawiam
Viiera Victum Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 wiersz mi sie podoba, ale "pytamy wciąż za mało i stale za późno" tak ewidentnie mi przypomina ks. twardowskiego z "kochamy wciąż za mało...". Wiem ze juz w tytule jest nawiazanie do jego wiersza ale mogłaś to ująć mniej... dosłownie. ;) ale jest ok. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi