Antoni Slawbicki Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 nazbyt nieobojętne przebywanie z tobą niemówiąc o włosach rozwianych podmuchem nazbyt niemiłe twoje nie mam czasu niemówiąc o nocnych czekaniach płaczliwie nazbyt to wszystko ponad ludzką miarę niemówiąc o myślach sławionych ku tobie nazbyt to wszystko niemówiąc nic nawet
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 nazbyt niemiłe twoje nie mam czasu nie mówiąc o nocach czekanIach ---literówka płaczliwie czekaniach płaczliwie -- śmiesznie brzmi Antku, nie uważasz? cmok walentynkowy
Antoni Slawbicki Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 dawno nie pisałem
zak stanisława Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zauważyłam nie było cię długo, powodzenia
kaja-maja28 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. __________ ciekawy wiersz; Nazbyt to wszystko, jesteś moją boginą, Ciebie wołam, ale cisza i pustka dookoła, nie mówiąc o myślach -sławiona. Pozdrawiam Walentynkowo
Rachel_Grass Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 ja to odbieram jako żal walentynkowy, nie podoba mi się za bardzo, ale też nie jestem na nie.
Rekomendowane odpowiedzi