Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nowy wiersz więc jedziemy _________________________ _________________________ _________________________ iiiiiiiiiiiiiii c(hamowanie) ______ kata strofa ______
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy to aby nie twory na poczekaniu się rodzące? : )
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Piękny wiersz napisałem Bardzo piękny wiersz na pisałem wspaniały wiers z napisałem cudowny w iersz napisałem genialny wiersz napisałem super. Piękny wiersz napisałeś Po prostu cudowny wie rsz napisałeś jestem wn iebowzięta błogosławio na i latam w obłokach .
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A co? do piaskownicy przychodzisz z ulepionym zamkiem?
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moje relikwie będą wszędzie
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co z wotami dziękczynnymi?
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. składaj, ale szybko, bo się rozmyślę
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oki, rozwieszam, obwieszam wielkimi, złotymi, mieniącymi się (w pośpiechu i kornie, nie śmiem podnieść oczu q re li kwi om ) A.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałem zgłosić do moderatora ze Asia mi łopatke gwizdnęła na spółke z Mirkiem buuuuuuuuuuuuuuu
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Danielu, uspokój się, jak chcesz mogę dać srebrną cukiernicę babci, bo złote łyżeczki wiszą już jako wota > vide wyżej A.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. MOderatorze buuuuu Asia chce u mnie dziuple załozyc a to chyba karalne
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w takim razie robię buzię w ciup (szyderco!) A.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Buu teraz to się do moich męskich instynktów odwołuje.... To chyba też karalne J
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zafiksował się na kary! jak zobaczyłam, o której godzinie wyciągacie z piechu dżdżownice, to nie mam wątpliwości, że to wy wy_mie_rzacie nocą pod trzepakiem sprawiedliwość O! A.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To jest M O L E S T O W A N I E Nie bucz. Też bym tak chciał, a tu tylko jakieś bzdetne złote łyżeczki wiszą.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co złego to Mirek :) A przyjdziesz dzisiaj pod trzepak? hehe
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Odpowiadam także za trzęsienie ziemi z epicentrum 20 km od Tokio, które zdarzyło się w 1920 roku. I za kryjówkę Saddama też odpowiadam. Za siebie jedynie nie odpowiadam
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiedziałem.... hmm już teraz wiem przez kogo alimenty płacę/płaciłem
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 byś się wstydził za mnie płacić
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serce mam dobre a i dzieci gdzieś do mnie LGNĄ
Rekomendowane odpowiedzi