Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 walę tynki obu żona
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Sylwestrze! To się nazywa wiersz na oko liczność:)) PozdrawiaMy.
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 dokładnie ;). dzięki za odwiedziny i pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 tynk mi pynkł (; lica już śpią, pozdr.
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 i mi też pora znużonym członkom dać odetchnąć po znojnym dniu ;) dziękuję za wizytę i pozostawienie śladu. pozdrawiam.
allena Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Ha!Tytuł zapachniał a pod nim "remont" też bym była albo obużona, albo żoną dla obu (panów) :) a.
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 dzięki obu Paniom. uśmiecham się pogodnie i pozdrawiam :).
Tali Maciej Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 to taki komercyjny pomysł, kojarzy mi się to z wierszem Oscara Dzikiego pod tytułem poeta uznany treść też była dość lakoniczna jednak w twoim lapidarium zabrakło mi świeżości, bo już walę tynki było setki razy, obu żona też nie raz się pojawiało, tak więc pozostaje taki niedosyt pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 rozumiem i trudno mi się z tym nie zgodzić, ale, z drugiej strony, takie ponowne odkrycie ameryki może być czasami zabawne. jeszcze jedno. zdecydowanie ANTYkomercyjny :). dziękuję za uwagę i pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też obu żona; mało a dużo skojarzeń:))) Pozdrawiam.
kazelot Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyle że tamten był conajmniej o dwie warstwy tynku lepszy :)
Mr.Suicide Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 a mnie się podoba, bo mam miewam podobne odczucia. pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 z powodu remontu zamknięte od frontu a jeśli kogoś to podnieca to zapraszamy od zaplecza to - jeśli idzie o tynki ta obu żona - to się napracuje na dwie strony :)) pozdrawiam Jacek
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Zabawnie, choć to... walę tynki.. nieco grubiańsko zabrzmiało. Wiem, musi tak być w tym wierszu. Pozdrawiam... :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też obu żona; mało a dużo skojarzeń:))) Pozdrawiam. dzięki! myślę, że rzeczywiście taki dwuwers daje spore pole interpretacyjne ;). pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tyle że tamten był conajmniej o dwie warstwy tynku lepszy :) może następny bardziej trafi w gust... chociaż, sądząc po komentarzach, to raczej nie... w każdym razie serdecznie zapraszam. dzięki za wpis i pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki! spodziewałem się, że nie będę w swych odczuciach osamotniony ;). pozdrawiam serdecznie.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za zabawny wpis ;). w sumie to pod tym tytułem mógł być taki wierszyk: podaruj mi różę czerwoną bym płatki spłonione policzył co perlą się rosą zwilżone gdy drżą pod twej dłoni dotykiem ale to jest kicz dopiero ;) pozdrawiam serdecznie.
Sylwester_Lasota Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w tym przypadku, niestety, tak musi być. cieszę się, że miniaturka się spodobała :). pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi