amerrozzo Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 podobno 20% Polaków nie rozumie tego co czyta chuj z nimi
Rafał_Leniar Opublikowano 16 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2008 Kiedyś napisałem coś takiego:yyy podobno niektórym Polakom podoba się wiersz 'xxx' Piotra Macierzyńskiego -chuj z nimi?
amerrozzo Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Różnica jest taka, że gość wymyślił coś nowego i ciekawego, a Ty starasz się być śmieszny, bazując na jego pomyśle. Pozdrawiam.
Rafał_Leniar Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Różnica jest taka, że gość wymyślił coś nowego i ciekawego, a Ty starasz się być śmieszny, bazując na jego pomyśle. Pozdrawiam. Nie, ja staram się wykpić jego wiersz, który dla mnie jest tanią prowokacją. Bardzo tanią.
amerrozzo Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Różnica jest taka, że gość wymyślił coś nowego i ciekawego, a Ty starasz się być śmieszny, bazując na jego pomyśle. Pozdrawiam. Nie, ja staram się wykpić jego wiersz, który dla mnie jest tanią prowokacją. Bardzo tanią. A, to w porządku.
Rafał_Leniar Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. : l I nie chce się Pan o to kłócić ;D Ok, rozumiem, że to sygnał, aby dać sobie spokój z takim sporem. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi