amerrozzo Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Utwór Johna Cage'a, pt. 4'33" Oto link: www.youtube.com/watch?v=hUJagb7hL0E (Tomasz Piekło, dzięki za linki do Krynickiego. Stamtąd trafiłem na to cudeńko powyżej). Jak zna ktoś więcej takich arcydzieł, to wklejać w tym temacie. Miłego słuchania!
amerrozzo Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po prostu się nie wsłuchałeś!
Tomasz_Piekło Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Z torrenta kiedyś pobrałem jakąś całą płytę tego poety muzyka, strasznie była zamotana :) A szukam takiej na której recytuje swoje teksty do akompaniamentu fortepianu i odgłosów ulicy, ale nie mogę znaleźć.
myślątko Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 słyszałam to pierwszy raz w 92 , kiedyś to był szczyt ekstrawagancji :))
egzegeta Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 to jest po prostu muzyka ciszy jedna z piękniejszych są piękniejsze muzyka łona natury
myślątko Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 koniecznie natury? samego łona nie wystarczy ;( ?
egzegeta Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślątko napisałem muzyka łona i natury oczywiście łona zdecydowanie piękniejsza:)
Judyt Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 świetne! mam coś dźwięcznego zawsze to skrzypce i wiole :)))))) pozdr. ciepło wrażliwych
Tali Maciej Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. identyczne odczucie miałem
egzegeta Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dźwięcznego? To chyba nie skrzypce myślę raczej luteńka;) nie ciepło - tak normalnie po męsku Pozdrawiam
Johny Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Dla mnie to jest super :)). Chętnie bym się przeszedł na coś takiego na żywo :).
amerrozzo Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano jo tys. Intrygująca rzecz.
Rekomendowane odpowiedzi