izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mówi-pogoda,ciśnienie,Belgrad. Mówi-wyż,niż,niebezpieczeństwo. Mówi-jutro,daleko,nadchodzi. Mówi-wiem,że mówi do mnie. Słucham-wkładam sobie palce w oczy. Słucham-przecież dziś jest pełnia. Jestem-słucham-wypełniam palce łzami. Mówi-ludzie,światy-nawet. Nawet trzecie-mówi-światy. Wiem-garść ryżu-wiem. Słucham-wie,że słucham. Kolejny trudny uśmiech. Kolejne jutro. Kolejny Belgrad. Zabrakło mi palców. Nie wiem co zrobię. Z oczami.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 widać myśl, pomysł... ja jednak nie przekonałem się do takiej formy pozdrawiam serdecznie
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dlaczego? Wiersz ten powstał pod wpłuwem silnego impulsu a forma nasunęła sie sama.Jeśli masz inną propozycję to chętnie się nad nią zastanowie.Z góry dziękuję.
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja uważam, że to ciekawie napisany tekst. Pozdr..))
Amras_Elensar Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz podoba mi się. Bardzo naładowany emocjami, można powiedzieć, że spontaniczny:). Dodatkowo zaskakująca forma, potęgująca wrażenia i emocje. [sub]Tekst był edytowany przez Amras Elensar dnia 20-05-2004 00:32.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi