zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 jestem za duża na wagary powrócił nawyk przydeptywania kociego ogona chowa się w mysią dziurę w skarpetach dziadka ich pełno od zawsze było tak: kto nadepnie ma pecha zaczynam wpadać w szczeliny i nie chodzi o łażenie po drzewach w dole też pełno niedopałków które należy podnieść żeby droga była krótsza a zieleń pełniejsza ciekawych historii dowiadywałam się idąc na przełaj omijam kłody znaczone na plastikowym szlaku - ślady współczesnych kultur kopnij w dupę bez przydeptywania ogona . czułam pęknięcia
Marlett Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 STanko! Peelka udaje że dopadła ją matuzalemowa nuta, ale chętnie wyskoczyłaby na wagary. Czekam na cdn. Radości.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 no właśnie się zastanawiałam czy cdn to zakończenie, czy będzie ciąg dalszy? Myśl jest ciekawa:)) Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 niech tam! nieudolnie popróbuję: może bez "dowiadywałam się"; idąc na przełaj łatwo minąć wyżłobienia znaczone na szlaku śladami (nie dosłownie, ale coś w tym rodzaju?) ale ja tylko, tak, sobie... oj, spróbuj tak na ogon - Dzikiej- do pierwszego razu sztuka! Tłuściutkie - po Czwartku - hej!
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, no dobrze jarzysz, popróbuję ale.... (dowiadywałam się jest z przerzutni, --historii dowiadywałam się...) nie mam weny na dalej.... cmokam
HAYQ Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Proszę Cię Stasiu popróbuj z tą weną qrka, bo fajnie na razie idzie, plizzz :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 najlepszy z szeregu twoich ostatnich wierszy, chociaż kilka metafor trochę mnie jako czytelnika przerosło, na intuicję je wziąłem. pozdrawiam Jimmy ps szczególnie fragment o niedopałkach udany
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy, intuicja jest najwazniejsza nie tylko u czytelnika. dobrze że jej nie zatraciłeś i miłomi że tam mówisz. cmok
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szło i zdechło:P qrde, cd nie budiet :) dzięki cmok
Ania_Gwiazdeczka Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Stanisławo... Czyżby jakiś kompleks niższości? :P Podoba mi się wers: "kopnij w dupę bez przydeptywania ogona" :))) Chyba będę się stosować do Twojej rady^^ Poza tym też mi się podoba, ale ten wers jest dla mnie szczególny:)) Pozdrawiam Gwiazdeczka
zak stanisława Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak odczytujesz? być może, byc może skoro takie wrazęnie odnosisz,kazdy ma prawo do wąłsnej interpretacji, i może intuicyjnie odczytuje zamierzenia Pla, tutja widzę kompleks zbierania śmieci po brudasach.... gdzie depniesz tam gówno- plastik co nie spróchnieje dzięki Gwiazdeczko cmok
ava mirabell Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak odczytujesz? być może, byc może skoro takie wrazęnie odnosisz,kazdy ma prawo do wąłsnej interpretacji, i może intuicyjnie odczytuje zamierzenia Pla, tutja widzę kompleks zbierania śmieci po brudasach.... gdzie depniesz tam gówno- plastik co nie spróchnieje dzięki Gwiazdeczko cmok bardzo ekologiczne, cuś jednak szepce, że to przykrywa, bo sięga warząchą po dno, no... i o to chodzi, jeśli tak zgrabnie wychodzi, tym 'czystym' mniej komfortowo, chwała im za to, że 'chce się chcieć ' ;) serdeczności :) pzdr; z worem w zębach ))) tylko a.m.
Baba_Izba Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szło i zdechło:P qrde, cd nie budiet :) dzięki cmok zdechło?! Zakończenie teraz mocne, jak uderzenie w dzwon! Wydźwięk swój ma (na trwogę ale i ku przestrodze)! Rzekłam - pozdr. baba
zak stanisława Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 mirabelko, wypluj ten wór, same bakterie:P inuś, a co ci to, ciężko latasz? nie ma kto na zapęd? e, fe!- merydy za bardzo ok- łapły? siarczystego kopa przeto śle. babo, cmok na zapas:P
Rekomendowane odpowiedzi