Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Truskawka na polu arbuzów: skrytobójczymi - kochanica zamaszystych palców zbieraczy. ich bicepsy otaczają zielone kule, spijają miąższ rozbitków, za czymś oscylują czarne przeszywające strzały kobiety z piersiami na wierzchu ksywki oraz pstre zawołania wypisz wymaluj i znasz człowieka – ci nie szukają w mniejszych rozmiarach, najmniejsza owocem po nocy przychodzi sama: truskawka. na polu arbuzów. w opalone torsy fizycznej pracy zadowalana grubą skórą przymusu. ogolonym głowom przydarzają się czerwone skórki truskawki. na polu arbuzów. żadna nie odmawia nie musi. oponować. krzak winy wypuszcza kwiatem skruchy od nowa
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 i naprowadziłeś na ślad, opowieści o zbieraczach za Odrą.. ale... Truskawka na polu arbuzów: skrytobójczymi - kochanica zamaszystych palców zbieraczy. zadziwia mnie ten styl.... cmok
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieje, że bez ironi to piszesz Stasiu droga cmok Jimmy
zak stanisława Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 no, nie jakbym śmiała, tylko dawno nie słyszałam takiego stylu, ani w mowie, ani w piśmie... czy mi się podoba? czy to zle? nie wiem serdeczności
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 eksperymentuje się ostatnio mi pozdrawiam Jimmy
Marlett Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Jimmy! Trudno ocenić truskawkę - kilerkę nie będąc na polu arbuzów. Uczucia mieszają się jak sałatka owocowa:) Radości.
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. usystematyzuję je jeszcze pozdrawiam gorąco Jimmy
Gość Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 można by to ładniej opisać, mówię to jako zwykły czytelnik nie od razu wiersz do mnie trafił nie podobają mi się takie słowa jak "oscylują", brak mi tu twojej fantazji w pisaniu a słowa nie brzmią; muszą brzmieć ;) temat fajny; początek ciekawy pozdr.
Ania_Gwiazdeczka Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Przeczytałam, oceny nie wyrażę... Jeszcze zajrzę... Na razie muszę przetrawić kilka tych arbuzów i truskaweczek:P:P:P Ale, jak wyżej - temat fajny:) Pozdrawiam Gwiazdeczka
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może dlatego, że się rozjechałem z pierwotnym zamysłem: truskawka miała symbolizować wyjątkowość, która pozostaje nie zauważona - to raczej w odniesieniu do jednej kumpeli się napisało, więc nie dziwię się że nie czytelne. Zawsze po drodze się jakiś spacerniak wplącze ;p pozdrawiam i dzięki Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. patrz wskazówka powyżej pozdrawiam Jimmy
ava mirabell Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiem szczerze, brałam to na trzy razy, pod wrażeniem jestem, bo wróciłam i powiem tylko; działaj dalej, novum i ciekawie prowokuje - nie ważna wielkość owocu, oby jagoda słodka i dojrzała;) pzdr; sdcznie ) zw - sze a.m :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiem szczerze, brałam to na trzy razy, pod wrażeniem jestem, bo wróciłam i powiem tylko; działaj dalej, novum i ciekawie prowokuje - nie ważna wielkość owocu, oby jagoda słodka i dojrzała;) pzdr; sdcznie ) zw - sze a.m :) Dziękuję za dobre słowo, już myślałem, żeby to to do kosza... ;) pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi