Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 zdajesz sobie sprawę że potrafi zagrać jasno zbożowym włosom Gabrysi B. tak przepełniona siłą uczucia dajesz raz lekko a potem trudniej muzyczna aura się roztapia krok nie pyta czy jest po prostu unosi pędzących ludzi na przekór spycha do woli swojej pęka wzruszenie biografią czy ktoś pomoże w talencie zamieram Panie tylko Ty dajesz taką wiarę palców smukłych gdzie przekraczalne są granice niemożliwe delikatny uśmiech budzisz w minucie dreszcze i widzisz całe życie od początku poszukujesz poruszenia 16.11.07r.
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 zawiał wiatr i Pan był w nim ;). podoba mi się. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sylwestrze dziękuję za słowo i obecność :) pozdrawiam ciepło
ava mirabell Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nadzieja... czuje jej oddech w tym wierszu :) p.s. Judyt, obumieranie owocuje odrodzeniem, zawsze:) pa! pzdr; pogodnie :) zw - sze a.m.
IN Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
HAYQ Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 rzeczywiście unosi. Wpadł i wypadł, ale pozostawił wrażenie, którego nie umiem określić. Podoba mi się, pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) jak to wiatr, u mnie od morza... a ostatnia bardzo misie. cmok
Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nadzieja... czuje jej oddech w tym wierszu :) p.s. Judyt, obumieranie owocuje odrodzeniem, zawsze:) pa! pzdr; pogodnie :) zw - sze a.m. tak? to dobrze że mówisz dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło :)
Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) :) dziękuję Inko za obecność ładny masz uśmiech pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ dziękuję żeś wrażenie na mnie zrobił :) za obecność i pozdrawiam ciepło zdziwiona
Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 do Wszystkich: ale żeście mi zostawili nadziei dzięki a może dogonię?
Judyt Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) jak to wiatr, u mnie od morza... a ostatnia bardzo misie. cmok fajne te misie P.Stasiu owiewa wszędzie dzięki za obecność pozdrawiam ciepło
Nata_Kruk Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Jest w tym uciekającym wietrze odrobina magii... a od słów..." tylko Ty dajesz..." jest naprawdę milutko. Pozdrawiam... :)
Pancolek Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Po trosze poezja religijna? Odczytuję wiatr jak w tekście "Ode to the West Wind" (a propos polecam gorąco), czyli symbol odrodzenia natury, siebie. Ciekawie ujęte. + Pancuś
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nata tak? mmmuu yy jak milutko to paskudnie (; dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co to Pancolku? to rzuć we mnie(; kaloszem a tak gorąco wiał? nie znane skojarzone niezłe liście :))) to się dowiedziała mmm dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pansy mm to się kłania grajka jeśli tak dziękuję za obecność (; pozdrawiam ciepło
teresa943 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 " widzisz całe życie od początku poszukujesz poruszenia" piękne serdecznie pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 2 Lutego 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Tereso za obecność i urąbek :) pozdrawiam ciepło
Waldemar Talar Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 inni już powiedzieli wszystko ,wiec nie będę się powtarzał tylko powiem krótko -powiało dobrym wierszem pozdrawiam Waldemar
Rekomendowane odpowiedzi