ula Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 pierwszy zapomniał ile razy się żyje i myślał że tylko przez najlepsze chwile drugi nie wiedział jak kochać więc nienawidził trzeci nie poszedł do nieba ponieważ donosił na róże że kwitną w niewłaściwym kolorze
JacekSojan Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 kropa w tytule po grzesznikach ciąży jako wyrok... a czytałem, że prawdziwy święty upada (grzeszy) siedem razy na dzień... "nie poszedł do nieba ponieważ donosił na róże że kwitną w niewłaściwym kolorze" - dać tytuł - grzesznik (bez interpunkcji) i...wystarczy! J.S
Marusia aganiok Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Grzechy na pozór bardzo nieszkodliwe, a jednak bramy nieba zamknięte:) Podoba się:) Pozdrawiam.Co do kropki w tytule, myślę że jest zbyteczna:)
zak stanisława Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 trzeci nie poszedł do nieba ponieważ donosił na róże że kwitną w niewłaściwym kolorze * musiały w niebieskim, bo zapomniał o swoich grzechach i Jacek ma Rację taka miniaturka mówi wiele cmok ulu,
ula Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 na początku miałam tylką ten fragment, który cytujecie, i nie wiedziałam czy aby na pewno wystarczy;) więc dodałam co nieco, z czego osobiście zadodolona tak do końca nie jestem;P a więc robimy miniaturkę! jak fajnie serdeczności!
Rekomendowane odpowiedzi