Bez przyszlosci Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Czy mogę wierzyć sercu? Mówi rzeczy, których się lękam Może ciału? Robi rzeczy, których się wstydzę Umysłowi? Wciąż płata figle, ale tak Ci się podoba. Dla Ciebie rozwija skrzydła. A ja boję się, że świat mi je połamie i spadnę w nicość, gdzie nie będzie Ciebie
zak stanisława Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 tak to jest bez przyszłości myk
Judyt Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 nie warto się martwić zanadto o rzeczy przyszłe pozdr. ciepło
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 formy nie oceniam bo sam jestem dopiero początkujący,ale treść jaką stara się przekazać autor jest bardzo trafiająca do odbiorcy i wg mnie bardzo pięknie zakończona. :) pozdrawiam...
Baba_Izba Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 ładne, oby sił skrzydłom Twoim starczyło - żyć tylko na ziemi! baba - hej!
Rekomendowane odpowiedzi