Julia Rosse Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Za zdrowie nalewam dziś czarę goryczy za życie wznoszę dziś puchar cierpienia za pamięć wypijam dziś kielich porażek za siebie rozbijam dziś szklankę wody.
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bez urazy ale wyrzuciłabym słowa"dziś" Moim zdaniem to razi. Pozdr)))
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 popieram Janę - bez "dzisiów" będzie brzmiał calkiem nieźle, bo teraz najlepiej nie jest
Łucja Barska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to prawda, słowo "dziś " jest całkowicie zbędne. całośc jest niestety dosyć typowa, brakuje świezości mysli . puenta za słaba.
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No dobrze kochani, ale po tej korekcie wiersz nie dobrze sie czyta, jak dla mnie traci rytmike. A z reszta o czym my tu, przeciez to nie my autorem... co by bylo gdyby, w lesie nie rosly grzyby zostawmy wlasnie jemu
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety nie zgodzę się z tobą, po wyrzuceniu "dzisiów" czytało mi się dużo lepiej gdyby każdy wyszedł z takiego założenia to nie byłoby tu żadnego komentarza
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 gdyby każdy wyszedł z takiego założenia to nie byłoby tu żadnego komentarza No wlasnie niekoniecznie, bo autorowi i tak wszystko jedno co kto inny by napisal, on tak czul i taki wiersz ulozyl i zmeiniac w 99 procentach nie ma zamiaru. Co innego analiza, krytyka lub odczucia jakie te wiersz budzi w odbiorcy.
Julia Rosse Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a propo 'dzisiów' to pisałam to pod wpływem emocji i wydarzeń jednego dnia. Chodzi mi o takie podsumowanie, że pewnego dnia zaczyna się widzieć to czego nie widziało się wcześniej... że 'płacimy' za wiele rzeczy w swoim życiu ... ale fakt moje 'to' i takie będzie ( i to 'chłopsku' mi się napisało) ;) pozdrawiam i dzięki za komentarze :)
Rekomendowane odpowiedzi