Katarzyna Leoniewska Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 zostań bo .............. (tu wpisz dowolną ilość łez rozmazujących się w nowe lamenty) nic bardziej nieprzyzwoitego niż ucieczka od pękających obietnic puchną ci dni aby zatańczyć walca zacisnąć zęby i przydepnąć kartkę .............. (tu wpisz ilość łez które nie wypłynęły)
Mr.Suicide Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 zostań bo ................................................ (tu wpisz dowolną ilość łez rozmazujących się w nowe lamenty) *** ............................................... (tu wpisz ilość łez które nie wypłynęły) *** te dwa fragmenty rozwiązałbym w taki sposób. byłoby bardziej jak kwestionariusz. oczywiście to moja subiektywna opinia ;) jakkolwiek ciekawy zamysł, Katarzyno, a i wykonanie nie jest złe. podmiot liryczny mimo wielu wylanych łez, przykrych chwil spędzonych z drugą osobą, chce z nią nadal być. bolą obietnice, które nigdy nie doszły do realizacji, a pomimo to dalej trwa się w związku, który - trzeba to powiedzieć - nie zmierza w dobrą stronę. żal mi podmiotu lirycznego, bo sam znam tę sytuacją, bądź bardzo zbliżoną. czuje się melancholię i przygnębienie. mimo złudnego opanowania widać, że podmiot liryczny cierpi. mnie treść przekonuje. robisz postępy :) pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 puchną ci dni aby zatańczyć walca zacisnąć zęby i przydepnąć kartkę To mi się wyjątkowo spodobało. Pomysł ciekawy, ale może końcówkę rozwiązać jakoś tak:które nie wypłyną + Pancuś
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Mnie tam się podoba.
Fagot Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Świetny pomysł i dobrze wykonany – czego chcieć więcej? Oczywiście + Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 wporządku chociaż z wpisaniem niejeden mógłby mieć problem od miejsca pomysłu gratuluję chociaż ciekawe mogłby być wyniki zliczonych słonych czy słodkich pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi