ksiazkowy mol Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Jestem introwertykiem Pragnęłam się zmienić Nie raz nie podołałam Sama zamknęłam się W czterech ścianach Jestem samotną połówką
ava mirabell Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wielkie litery out, peel jakby się skarżył, zamknięty na świat zewnętrzny odczuwa samotność, ale i jakieś samozadowolenie z umiejętności czerpania z własnej energii wewnętrznej, zdrowo, jesli odczuwa chwile dyskomfortu, wspomina o próbach zmiany, jednak wybiera samotność i tu krok do narcyzmu, jeśli uzna wyższość samoobcowania nad kontaktem z innymi - to już nie budzi wstępnego współczucia, z takich przemyśleń nic ni wynika, może jakiś spacerek? ))) pzdr; sdcznie; zw - sze a.m:)
ot i anka Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 ot i stwierdenie. ja tu wiersza nie widzę:) dla mnie jedno długie zdanie- jestem samotna bo nie umiem sie otworzyć. i tyle. pzdr
Mr.Suicide Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 podobnież jak i ot anka wiersza niestety nie jestem tu w stanie dostrzec. jakby wpis do pamiętnika, zakonotowanie odbiorcy swojego problemu. aczkolwiek w sposób dosłowny, co oczywiście zachwycać nijak nie może. owszem, jak ava mirabell napisała, pozbyłbym się dużych liter. o ile wiem, teraz jest to traktowane za błąd. pozdrawiam.
Fagot Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Niestety nie można się nie zgodzić z przedmówcami. Brak wiersza – wolna myśl i tyle Pozdrawiam
Rachel_Grass Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 dobrze przynajmniej, że tytuł uprzedził o zamiarach autora. bo wierszem to jak wyżej nazywać się niestety nie może. a dałoby się rozwinąć jakoś tę myśl?
Rekomendowane odpowiedzi