białe pióro Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Są noce na morzu gdy nie muszę cierpieć gdy nie muszę tworzyć cisza... brak odpływów brak przypływów W ten szalony spokój żagiel znów mogę rozłożyć W ten szalony spokój prądów i wiatrów nie czuję zrywów Są noce na morzu w których skrawek lądu pragnę ujrzeć cisza... choć tylko ją mieć na własność na wieczność W ten szalony spokój w taki spokój można umrzeć W ten szalony spokój pojmuje się boską konieczność
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 e tam... srutu-tutu brak perłopławów, przede wszystkim, i flauta, czyli nuda ;) pzdr. b
JacekSojan Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 "gdy nie muszę cierpieć gdy nie muszę tworzyć" "wieczność - konieczność"; tworzenie to nie cierpienie, ale praca - wielkoduszna radosna praca; J.S
białe pióro Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim zrazie proponuję panu taniec z gwiazdami( ciekawszy;>) Zagadka dla szanownego pana krytyka: Spróbuj zgadnąć jeśli w sztuce się tyrasz Czy coś niezwykłego w sposób zwykły stworzyć? Czy zwykłego w niezwykły dać wyraz? Zwykły w zwykły,niezwykły w niezwykły... Spróbuj coś z tego ułożyć
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Proszę się z poezji przerzucić na rebusy - na pewno lepsza kasa ;) pzdr. b
M._Krzywak Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 To ja też mam oksymoron: wybitne dno.
antonina radzieda Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Piękna poezja, oczywiście nie dla tych co lubią grzebać w kupie i d......e
M._Krzywak Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A pani grzebie :(
antonina radzieda Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2008 Nie, przecież ta poezja jest dla mnie piękna, nie zauważył Pan.
Rekomendowane odpowiedzi