Judyt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 zapodzianym stróżom z herbatą niech się toczą rozmowy niedokończone - czy można przesyłają poszukiwania do końca być gotowym stale i na stałe i nudne jak psia kość niepoważnie to będzie: szparką widać za mało zatorów tramwajowych niespójności przejazdów podniesionych irytacji utułanych kolan dość całkiem śmiesznie: gąbka wyciskana z chmur pomyliłam się bo z dziur zawieszeń rwanych z życiem i jak tu zrobić dedykację idąc po piachu o gadaj sobie marchew skrobieprzecież wyświetlone czterdzieści pór widownia usiadła zapleczem gałek jeszcze pięć wyszło poszłam dalej ściągając nie ma podobnych nie z tej przyczyny dałeś wolność nie się narzucał pyta wśród tłumów nerwowe naśladowcze ruchy mimiczne uśmiechy z nogi na nogę przerzucane żyłki wy-stające więzami kotary pustyni płynniej byłoby bez dobrego nie będzie lepić się by móc podzielić przecież wiesz 8-10/01.08r.
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 początek bardzo dobry, dalej za bardzo się rozwlekło, moim zdaniem. chociaż też są dobre fragmenty. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo to flegma była :)))) a co odrozluźnić? dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło
IN Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozwoliłam sobie Judytko zmikszmaszować ;) jest w tym wierszu coś co mnie urzeka :)))
Mr.Suicide Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 pamiętam to skądś ;) czytałem w W, tam też zostawiłem swoje sugestie co do ewentualnych zmian. także w warsztacie powiedziałem, że wiersz ma swój specyficzny urok. pomimu wielu urwanych zdań mnie udało się znaleźć coś dla siebie. wiedziałem, że nie pokierujesz się moimi uwagami ;) zresztą przywykłem do tego, jak i do Twojego stylu. za te momenty, które do mnie trafiają należy się plusik. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozwoliłam sobie Judytko zmikszmaszować ;) jest w tym wierszu coś co mnie urzeka :))) a dziękuję za miksery :) urzekająca- Inka dzięki za obecność pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli coś Cię trafiło Mr Suicide to cieszy, a to, że się nie pokierowałam widocznie było zbyt blade;) dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. całkiem śmiesznie się martwimy? zespolić treść? mm nie wiem czy to możliwe w tym wypadku takie zcałościowanie bardziej, jednakże bardzo dobre Pansy miała spostrzeżenia wersyfikację postawić na głowę nieosiągalne zdaje się, dziękuję jeśli coś przyciąga oraz za obecność osobistą :) pozdrawiam ciepło
egzegeta Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Judytko jesli zechcesz, możesz podziękowac mi tylko za obecność i przeczytanie, bo nic pozytywnego tu nie napiszę. Nie mój klimat i nie mój styl- jeśli można użyc słowa styl. Wszystko jakby wyrywane i rzucane na oślep. To już wolę Twoje pierwsze wiersze, gdy pisałaś prawie wyłącznie o Nim. Gdzie się one podziały ... Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a to jak to zapisałabyś Pansy?
Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Ci za cenną Twą osobę i za obecność przewidująco i krytykę, zawieruszyły w zimie, teraz piszę prawie wyłącznie o NIM, Ty też nie w moim stylu piszesz, ale czasem sobie pozwalam zerknąć dziękuję i pozdrawiam ciepło
Rachel_Grass Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 straszliwy bałagan. próbuję coś z wiersza wywlec, ale nie bardzo mi wychodzi. treść jest dla mnie za bardzo rozstrzelona. pozdrawiam, Rachel
Judyt Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak już słyszałam co poradzić jak na oślep:)) dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło
Pancolek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Judytko, chwilami naprawdę świetnie, ale to łamanie treści w wersach irytuje i wyrzuca z rytmu czytania zupełnie niepotrzebnie.niepoważnie to będzie: szparką widać za mało zatorów tramwajowych niespójności przejazdów podniesionych irytacji utułanych kolan W tych wersach widać spójność i dopracowanie. gąbka wyciskana z chmur pomyliłam się bo z dziur zawieszeń rwanych z życiem Tu nadmiar zetek :) Pozdrawiam. Pancuś
M._Krzywak Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Bardzo ładny wiersz. Gratuluję. I pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał toż to nie zoned... powiedz prawdę. judytko pozdrawiam mam mętlik w głowie,może dlatego ze za sie nie wczułam ale byłam pozdrawiam lecę, nie mam czasu, sorki
Judyt Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prawie jak zt-mką:) dziękuję za obecność pozdr. ciepło
Judyt Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Naprawdę? Niedowierzanie dziękuję za obecność :) pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał toż to nie zoned... powiedz prawdę. judytko pozdrawiam mam mętlik w głowie,może dlatego ze za sie nie wczułam ale byłam pozdrawiam lecę, nie mam czasu, sorki wystarczy chwila jedno słowo krótka myśl moment aby przejść przez próg i już stoisz przed dziękuję Stanisławo za obecność a jakże ps. zonet do bzdura pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi