Mr.Suicide Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 co chwilę ktoś szura tupie skacze na dodatek nad moją ławką długi kabel głaszcze mnie po głowie - moje wewnętrzne niepospolite ruszenie na gałązkę meliczną jak można osiągnąć połączenie przy braku koncentracji co chwilę ktoś szura tupie skacze 14 I 08r. /15:39, UMCS - wydział matematyki i fizyki/
Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 rozerwane rozkojarzone ciekawy tytuł, skupić się no tak mm mielicznie? melicznie? a może to przez te wiązki wszystko tak wychodzi pozdrawiam ciepło
Mr.Suicide Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 miło Judyt, że spostrzegłaś funkcję, jaką pełni budowa wiersza. cieszę się, że do mnie zajrzałaś. podejrzewam, że coś w pamięci utkwiło. na pewno tytuł ;) pozdrawiam.
blady paznokieć Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 ciekawe, podoba mi sie sposób w jaki oddałeś właśnie tę dekoncentrację. zostaje w głowie:) pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 dzięki. cieszę się, że Ci się spodobało. pozdrawiam.
Leon Męczydło Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ogromnie to ciekawy jest wiersz i pięknie mi się czytał dzięki :))
Mr.Suicide Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się niezmiernie, że do gustu Ci on Wać przypadł. dziękuję za wizytę i komentarz. pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak mi pomogłaś, nie narzekaj ;) miło, że ponownie mnie odwiedziłaś. co prawda w ciele szachrajki, ale skoro jesteś, to znaczy, że pomiędzy Inką a szachrajką istnieje połączenie. być może nawet to te same postacie, aczkolwiek na skutek niewyjaśnionych przyczyn Inka przeobraża się w szachrajkę. dobrze, że szachrajka jest świadoma tego, co poczynała Inka :) dziękuję, bo pod wpływem Twoich uwag dokonałem drobnych korekt /wiersz przybrał formę ostateczną/. mnie także się wydaje, że podobnie percepujemy ;) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kto tam wi to-m ;) że cieszy iż cieszy:) pozdr. ciepło
Mr.Suicide Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 a cieszy, aż nadto :) nie boisz się szwędać o tej porze, Judyt ? ;) pozdrawiam.
IN Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. domniemywam, że wręcz nierozerwalne ;) nieeeeeeeee to bardzo proste - kiedy blondINka zaczyna się zbytnio szarogęsić, INka woła na pomoc szachrajkę ;), a ta robi z nią na chwilę porządek (oj nie przepadają za sobą ;) no nie byłabym taka pewna ;) hej, :)))
Mr.Suicide Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 dzięki za wyjaśnienia. to bardzo ważne wiedzieć, z kim ma się do czynienia ;) mam w takim razie nadzieję, że szachrajka przyniesie jak najwięcej spokoju blondInce i Ince. oby każda taka pomoc przynosiła same pozytywne rezultaty. będę trzymać mocno kciuki :) pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 miło czytać takie słowa. pomimo diametralnego spadku samopoczucia w ostatnich dniach, udało mi się wykrzesać uśmiech :) cieszę się, że Ci się spodobało. jak tylko znajdę trochę więcej czasu, to z pewnością postaram się do Ciebie zajrzeć na dłuższą chwilkę pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o której? czy my się znamy? ;) pozdr. ciepło
Mr.Suicide Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 o tak późnej ;) kto go wie. niczego nie wykluczam, acz wątpię ;) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niedobrze pozdr. a co że późno tak bywa ze skłonnościami
Mr.Suicide Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 to fakt :) bywa, bywa :) a dlaczegóż to niedobrze ? to się może zmienić ;) pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wątpisz? od pytań to jestem ja;) pozdra a pozdra
Mr.Suicide Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 rozmyślam ;) ok, kobiety zawsze mają pierwszeństwo :) kłaniam się nisko i pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nić porozumienia a to Ci dopiero i odkłaniam się pozdr. ciepło
Rekomendowane odpowiedzi