bajka-bajka Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 banałem osiadłym na wargach krzyczy do zwyrodniałych dni nadając sens milczącym snom kiedy dłońmi zakwitam na pustkowiu ust pod powłoką usypiają cienie zamarłych w bezruchu słów zmęczeniem kruchego szczęścia popijam herbatę zaparzonych na czas łez
kaja-maja28 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 to pel ma godziny wyliczone do płaczu? serdeczności życzę
bajka-bajka Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 podejrzewam, ze nie zostalam zrozumiana....moze po ponownym przeczytaniu ostatniej zwrotki a raczej wersu cos innego zaswita?....dziekuje i pozdrawiam ;)
kaja-maja28 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 no właśnie po ostatnich wersach tak to odebrałam, sorry jak nie tak.
myślątko Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 na czas, czyli akuratnie i terminowo :))
bajka-bajka Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 no właśnie po ostatnich wersach tak to odebrałam, sorry jak nie tak. -------------------------------------------------------------------------------- Dnia: Dzisiaj 22:26:40, napisał(a): kaja-maja28 Komentarzy: 1995 popijam herbatę zaparzonych na czas łez... gdyby bylo popijam herbatę zaparzoną na czas łez....to moglabym zrozumiec Twoj kom., ale tak ....niestety.....serdecznosci ;)
bajka-bajka Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje.....spryciuchnie...jak to u Myslatek pewnie bywa ;)))
Judyt Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autorka starała się wydobywać barwy które się schowały w herbacie nie tak gorzkiej choć z fusami- czasem nie da inaczej pozdr. ciepło
bajka-bajka Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 czasami ta gorzka pomaga w trawieniu ;)....dziekuje serdecznie i pozdrawiam
Anna Boniakowska Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Uważam, że wiersz jest bardzo dobry. W tych paru wersach zawarłaś/łeś metafizyczną głębię.
bajka-bajka Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 czy zawarlam?....hmmmmm...........jesli tak, to ciesze sie niezmiernie ;)))
kaja-maja28 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 popijam herbatę zaparzonych na czas łez ________________ jak byłoby ; 'popijam herbatę gorzkich łez' inaczej brzmiałoby a na czas? tak j/w odpowiedziałam. pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi