Gość Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Witam, W nawiązaniu do postu z grudnia: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=68469#dol Informuję, że nie nadesłano żadnej pracy, która mogłaby wzbogacić szatę graficzną w działach haiku i limeryki. Pozdrawiam :) a.
Adela nie pije Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buhahaha!;D
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. buhahaha!;D z czego radość? ja bym proponował troszkę bieli w tę zieleń wpleść ;) pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 tzn jaśniej żeby było, podejrzewam, że lepiej wpłynie to na haikowców np
Marlett Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Myślę by zamiast girland oddzielających komentarze wprowadzić motyw sztuki współczesnej w kilku odważnych kolorach, szczególnie w dziale limeryków.
Rafał_Leniar Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Jakbym się znał na robieniu tego, to bym coś sklecił. A tak ciężko. Popytam znajomych! ;) Pozdrawiam.
Rafał_Leniar Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Jest szansa, że ktoś się do tego znajdzie. Tzn. że kogoś mam. Ale to nic pewnego. Napiszę jeszcze potem, bo póki co nie wiem co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi