HAYQ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 rozłączył co nierozłączalne naplątał co się splątać nie da i umarł żal bo to genialne czy nie chciał czy nie umiał sprzedać
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 to się w życiu i potem szczególnie w pierwszej zwrotce, dobrze Autor zapisał, pozdrawiam ciepło
Ewa_Kos Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 się rozumie:))))) Pozdrowienia się posyłają:)))
Pan poeta 2 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się da czytać, w porównaniu z wieloma na tym forum, wierszami'' pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 HAYQ! Ot, filozofia z życia wzięta. Pewnie chciał sprzedać ,ale nikt nie chciał kupić;)) Uśmiechu.
HAYQ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zrozumiałem Judyt , rozjaśnisz cosik? Dzięki
HAYQ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to siem bardzo czesię ;) dzięki i pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaa to dzięki - się czasem uda, czasem d.... ;) Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, miło było Cię gościć Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. abo tego jednego talentu zabrakło - się sprzedawania :) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zrozumiałem Judyt , rozjaśnisz cosik? Dzięki szczególnie spodobała się pierwsza zwrotka to się zdarza w życiu i nie tylko w życiu pozdr. ciepło., prosze
HAYQ Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zrozumiałem Judyt , rozjaśnisz cosik? Dzięki szczególnie spodobała się pierwsza zwrotka to się zdarza w życiu i nie tylko w życiu pozdr. ciepło., prosze teroz kumam, dziękuję. Letko zmieniłem - ale chyba nie popsułem tego, co Ci się podobało. W drugiej coś mi chrzęściło. Mam nadzieję, że jest lepiej. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szczególnie spodobała się pierwsza zwrotka to się zdarza w życiu i nie tylko w życiu pozdr. ciepło., prosze teroz kumam, dziękuję. Letko zmieniłem - ale chyba nie popsułem tego, co Ci się podobało. W drugiej coś mi chrzęściło. Mam nadzieję, że jest lepiej. Pozdrawiam geniolnie sobie zmieniaj :)) mnie się może podobać ale nie musi, więc psuj dla siebie aby dobrze chrząkało:))), Nie zauważyłam zmiany, ale to pewnie przez oczy zmachrane. Pozdrawiam ciepło
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 ładnie, minimalistycznie pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi