joanna kabała Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Uchylone drzwi wpuszczają na szyny cień malowany ptak.
tygrys_pietrek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 dobre dwa pierwsze wersy ale co ma do tego malowany ptak ?
Ann N.N. Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm, w moim obrazku (tzn. w mojej glowie) drzwi wpuszczaja na szyny swiatlo. Nie wiem skad wzial sie cien. Czy to cien osoby? Jesli ptak, to czemu malowany? Cienie sa na ogol szare. Haiku byc moze jest bardzo ciekawe, jednak nie umiem utworzyc w calosci tego obrazu, podobnie jak pietrek. Pozdrawiam
joanna kabała Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Ann N.N. Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, teraz jest bardziej czytelne. Mam kolejną uwagę, w cieniu nie widać, że człowiek jest odwrócony, bo cień nie mówi nam o tym czy ktoś stoi przodem czy tyłem. Może pokazać to inaczej, np. poprzez pokazanie przygarbionej postaci, bo rozumiem, że chodzi o smutek z powodu wyjazdu.
joanna kabała Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, teraz jest bardziej czytelne. Mam kolejną uwagę, w cieniu nie widać, że człowiek jest odwrócony, bo cień nie mówi nam o tym czy ktoś stoi przodem czy tyłem. Może pokazać to inaczej, np. poprzez pokazanie przygarbionej postaci, bo rozumiem, że chodzi o smutek z powodu wyjazdu.
joanna kabała Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, teraz jest bardziej czytelne. Mam kolejną uwagę, w cieniu nie widać, że człowiek jest odwrócony, bo cień nie mówi nam o tym czy ktoś stoi przodem czy tyłem. Może pokazać to inaczej, np. poprzez pokazanie przygarbionej postaci, bo rozumiem, że chodzi o smutek z powodu wyjazdu. Dziękuje za cierpliwość, właśnie mi uświadomiłaś,że chyba jestm pod zbyt dużym wpływem obrazów Beksińskiego, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi