Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

-Posłuchaj głosu swojego serca--

Rekomendowane odpowiedzi

To jest tylko forum, ludki, tu wiersze się pisze, po to, żeby się uczyć tegoż pisania , żeby przyjmować konstruktywną krytykę... A nie żeby obrażać się nawzajem i zarażać innych nienawiścią... A Pan, Panie poeto 2 też może zostać wyrzucony za łamanie regulaminu, czyli obrażanie innych totalnie bez ogródek. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i proszę o wybaczenie, jeśli kogoś uraziłam, to dla dobra ogółu:):)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

niech mi pani uwierzy, nie łamię regulaminu, wydaję subiektywną ocenę, na CHAmskie(!), często wręcz bardzo chamskie zachowanie lilianny, i jej gówniane wiersze, które,przepraszam bardzo, mogę nazywać jak chcę, jak che, obraźanie wierszy nie ma w regulaminie, naprawdę, naprawdę...

no tak można krytykować konstruktywnie, ale jak ktoś uparcie brnie w swojej głupocie tak przez dłuuuugi czas, to co na to poradzić? Spójrz Aniu ile Liluś ma postów napisanych... i pomyśl ile może już być na tym forum.

Nic sobie nie robi z konstruktywnej krytyki, a nic tak nie wkurza, jak to, że poświęca się czas na komentowanie, analizę, poprawianie, doradzanie, opinię, a potem ten ktoś się do tego nie stosuje nic a nic - i to za każdym razem!!

pozdrawiam wszystkich

tak czytam wszystkie komentarze,to widzę,że każdy czepia się osoby a nie wiersza,
według mnie 'wiersz jest ładny' i oddaje emocje,niech najlepiej każdy przeczyta swój wiersz i niech sam odda go własnej krytyce,ciekawa bym była jak każdy by ocenił swój wiersz?
Czuję tak jakby to była zmowa między;Krzysztofem,Poetą i Echnaton- najwybitnieszych poetów.
Radzę jednak spojrzeć w swoje serca!
Nikt uczony z Nieba niespadł a Liliana pisze niezle
Pozdrawiam milutko

właśnie kaju, może czas abyś spojrzała na swoje wiersze i poddała je krytyce

pozdrawiam szyderczo ]:->

faraon
Echna-ton

ja nie muszę,bo wiem ,że poetką nie jestem,jeszcze mi dużo do niej brakuje,ale Ty w swoje możesz spojrzeć:)i ocenić je sobie.

właśnie kaju, może czas abyś spojrzała na swoje wiersze i poddała je krytyce

pozdrawiam szyderczo ]:->

faraon
Echna-ton

ja nie muszę,bo wiem ,że poetką nie jestem,jeszcze mi dużo do niej brakuje,ale Ty w swoje możesz spojrzeć:)i ocenić je sobie.

To jest bezczelne, sfabrykowane oskarżenie, z którego nie mam zamiaru się tłumaczyć.

Widzę jednak pewną "zmowę" - nibypoetyckich niedouków, okupujących to forum więcej niż pan poeta, echnaton i ja razem wzięci. Tak, kaju-maju - wśród nich jesteś Ty. Na czym Wasz układ polega? "Każdy wiersz jest ciekawy", mówicie, zapominając, że nawet jeśli to ginie on, w morzu innych Waszych "ciekawostek". I kto tu nie ma serca?

No kto?

Pozdrawiam rozbawiony, Krzysztof Meler.

Krzysiu, daj spokój hahahaha

miło tak wejść wieczorem na forum poetyckie i śmiać się do łez, bo znów ktoś odkrywczo napisał:

"Kocham Cię piękna jak różo" etc

pozdrawiam wszystkich zaciętych "poetów" błaznów :)) i dzięki, że jesteście!

"Życie jest śmiechu warte, więc się śmieję" jak mawiał Petroniusz

faraon
Echna-ton