Marlett Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 nad ranem możemy włóczyć się po spelunkach nocnych barach nie myśląc o tym gdzie najciemniejsze miejsca ukryte kołyszą metalowe stoliki obite ściany przydymionym wzrokiem spogląda barmanka sącząc drinka w rytm przeboju zabłąkane potrawy na złączonych stolikach bywalców tabuny przytłoczone kodowaną rozmową oznajmiają musimy zamykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 już widziałam ten wiersz i nawet wrócił brawo pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr._Żubr Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Lubię w taki sposób spędzać taki czas. Więc jestem na tak. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Wracają jak bumerang. Dzięki. Uśmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mr. Żubr! Cieszę się ,że trafiłam w gusta:)) Uśmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_Piekło Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Pierwsza i końcówka mnie się najbardziej widzą, w środku ta barmanka wyszła bardzo sentymentalnie, żeby nie powiedzieć - tandetnie, do tego jeszcze ten przebój;) Ale całość i tak jest po stronie plusów;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu! Zależało mi aby barmanka wraz z przebojem byla tandetna. To celowy zabieg;) Ucieszyłeś mnie. Radości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_Piekło Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tomaszu! Zależało mi aby barmanka wraz z przebojem byla tandetna. To celowy zabieg;) Ucieszyłeś mnie. Radości. Jak tak, to świetnie, lubię dawać ludziom radość;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Tomaszu! Jesteś u mnie zawsze mile widziany:) Słońca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Wracają jak bumerang. Dzięki. Uśmiechu. Proszę. Zarówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Judyt! Hej!;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancolek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Czasami trzeba zamknąć i czekać cierpliwie na kolejne rozkosze nocnego życia ;) Melancholijnie brzmi. Tak niepokojąco :) + Pancuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. okrzyk radości?:))) hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancusiu! Wielkie dzięki za zajrzenie do mnie:) Jeśli niepokojąco hmm... to może pobudzająco do działania:) Serdeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. okrzyk radości?:))) hej! lepiej z radości niż złości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrojek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Mi również wiersz przypadł do gustu zwrotki bardzo przyjemnie się czyta szczególnie pierwszą i ostatnią. pozdrawiam ciepło. Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_Kos Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Oj, już go czytałam i mogę powtórzyć, że "kilmatycznie" wyszło, a barmanka jest ok.+++Pozdrawiam poświątecznie:))) EK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. okrzyk radości?:))) hej! lepiej z radości niż złości. a kto sie złości? ano prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fagot Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 I nawet o czymś tak przyziemnym można tak pięknie pisać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdrojek witaj! Miło mi Ciebie gościć i cieszę się ,że coś dla siebie znalazłeś. Dziękuję. Uśmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi