Jejno mistrz Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Wpadłem znów w czarną otchłań odbytu I lecę półtora metra w tą tubę Bo tyle u człowieka ma jelito grube Złapać sie nie moge ,brak uchwytu I lecąc tak słysze że wsztystko dudni Uszy moje kalęczą te straszne dzwięki A zapach potworny powód mej udręki Topie sie w tej ciemnej wilgotnej studni Tak tkwie cierpliwie w okropnym odbycie I duch mój z odbytem sie utożsamia A rozum młody mi uświadamia Ze to nie odbyt lecz całe życie Nadzieii nie tracąc na dalsze istnienie Wylecę jak feniks z ognia za potrzebą Połącze sie z wodą powietrzem i glebą Więc czekam usilnie na rozwolnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaTuM Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Boskie "brach uchwytu". Nad resztą troche nad kompozycją. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggie Grape Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Rymy okalające- to ciekawe. Zwrotki pierwsza i ostatnia- bardzo dobre, środkowe trochę osłabiają siłę wiersza. Poza tym pomyślałabym nad zmianą tytułu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 to zdaje się turpizm pozdr. ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mielau Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zabawne;-) mielau.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi