Sebastian_Pietrzak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No nie... to już nawet szkło rozbija się ciszej więc nie pisz nie obiecuj nie żądaj nie przyrzekaj (Twoje słowa rozlały się po podłodzę ile jeszcze razy mam się kurwa potykać?) nie myśl nie mów o rzeczach o których tylko wiesz ze słyszenia a napewno wyjdzie to wszystkim na zdrowie.
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Sebastian, od dzisiaj się módl przy każdym paciorku, "chroń mnie Panie przed Jantarkiem". Masz u mnie kopniaka, jak odsetki w banku. Na temat wiersza piszę tylko tyle: do edycji i poprawiaj.
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Sebastian_Pietrzak Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 net mi się sypie, przez to te dziwne wklejenia
Strzyga_vel_Strzyga Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 licencia poetica nie oznacza totalnego braku logiki, jak się coś rozlało, to trudno się o to potknąć. poza tym, to o czym jest ten wiersz? Czym on ma mnie zaatakować? [sub]Tekst był edytowany przez Strzyga_vel_Strzyga dnia 12-05-2004 23:32.[/sub]
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 po prostu zamilcz?...ładnie powiedziane:) więc milcz, lub myśl troszkę nad przekazem, pozdr.aga
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ile jeszcze razy mam się k...a denerwować? już myślałem, że trwale podniesiesz poziom. mam wysokie ciśnienie, więc mnie trochę oszczędzaj. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi